Operator Logo veranderen

Operator Logo veranderen discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) ik zie in het topic over theme's dat de persoon een eigen Proximus logo heeft voor z'n iPhone, ik zou graag bij mij dit ook ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 November 2008, 21:56
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Goud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, Belgi
Berichten: 130
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard Operator Logo veranderen

ik zie in het topic over theme's dat de persoon een eigen Proximus logo heeft voor z'n iPhone,
ik zou graag bij mij dit ook veranderen,
maar ik heb TMF Mobile?
enig idee hoe ik dit kan doen?

mvg,
Bernd Van Praet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 November 2008, 22:14
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

In Cydia even kijken bij 'carrier bundles', daar staan voor veel verschillende providers de aangepaste logo's e.d.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #3  
Oud 18 November 2008, 22:20
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Goud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, Belgi
Berichten: 130
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

heb er al eens gezien,
maar voor TMF Mobile heb ik nog niets zien staan,
vind ik wel zonde.
Kan ik dit niet via SSH aanpassen ofz?

Mvg
  #4  
Oud 18 November 2008, 23:35
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Als je een logo van TMF Mobile hebt in het juiste formaat, dan kan je dat via SSH doen, ja.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #5  
Oud 18 November 2008, 23:39
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Of je zoekt effe een mac op en gebruikt captioncrunch. Daarmee kun je zonder jailbreak je provider naam veranderen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 19 November 2008, 01:03
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Goud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, Belgi
Berichten: 130
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

bedankt voor de tips,
heb in Cydia een app gevonden waarmee ik de carrier & banner kan aanpassen
genaamd: MIM = Make It Mine
  #7  
Oud 29 November 2008, 06:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door berndvp Bekijk bericht
bedankt voor de tips,
heb in Cydia een app gevonden waarmee ik de carrier & banner kan aanpassen
genaamd: MIM = Make It Mine
Ik zou dit ook graag willen hebben, alleen Cydia kan MIM niet vinden.
Staat ie misschien nu onder een andere naam?
  #8  
Oud 29 November 2008, 09:23
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
In Cydia even kijken bij 'carrier bundles', daar staan voor veel verschillende providers de aangepaste logo's e.d.
Ik denk niet dat je daar iets voor tmf gaat vinden !

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door berndvp Bekijk bericht
heb er al eens gezien,
maar voor TMF Mobile heb ik nog niets zien staan,
vind ik wel zonde.
Kan ik dit niet via SSH aanpassen ofz?
Mvg
Kan je zeker wanneer je de png files hebt.
Kan je maken of laten maken.Zie link!
https://forum.iculture.nl/f14/i...nlock-sim.html
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Miszthi Bekijk bericht
Ik zou dit ook graag willen hebben, alleen Cydia kan MIM niet vinden.
Staat ie misschien nu onder een andere naam?
Staat er nog steeds in hoor onder de naam "MakeItMine".
  #9  
Oud 29 November 2008, 13:28
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Goud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Malderen, Belgi
Berichten: 130
Stuur een bericht via Skype™ naar berndvp Send a message via twitter to berndvp
Standaard

inderdaad:
andere naam er voor is inderdaad: MakeItMine
  #10  
Oud 30 December 2008, 15:49
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Als je een logo van TMF Mobile hebt in het juiste formaat, dan kan je dat via SSH doen, ja.
HOE????
Ik wil graag logo via ssh aanpassen, aangezien ik het loge op me macbook heb staan....
  #11  
Oud 30 December 2008, 21:46
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
HOE????
Ik wil graag logo via ssh aanpassen, aangezien ik het loge op me macbook heb staan....
dan ga je eerst moeten weten welke netwerk tmf gebruikt, want tmf mobile is een virtual privider in Belgi. De enige echte 3 zijn: Proximus/Mobistar/Base.
Als je weet wat, dan moet je via winscp (windows of ander respectievelijk mac programma) naar de directory gaan waar de carrierbundles staan
Code:
System/Library/Carrier Bundles/
en dan in de respectievelijke Proximus/Mobistar/Base directory de 2 png files renamen en dan de nieuwe kopieren en de oude naam geven. Wel zien dat ze dezelfde grootte hebben.

Hier een vb van mobistar in de map Mobistar_be.bundle:
FSO_CARRIER_Mobistar.png =
Default_CARRIER_Mobistar.png =

Hier een vb voor Orange (frankrijk) in de map Orange_France.bundle:
FSO_CARRIER_Orange F.png =
Default_CARRIER_Orange F.png =

Deze 2 heb ik gezocht op net en zelf op iphone gezet. Werkt perfect, niet vergeten de rechten van de files aan te passen en beter de originele renamen en de nieuwe oude naam geven...

Laatst gewijzigd door Astro; 30 December 2008 om 21:53.
  #12  
Oud 3 January 2009, 10:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Berichten: 66
Standaard

Ik vind het raar dat het T-mobile carrier logo niet mooi is uitgelijnd. Hij staat net te ver naar onder wat absoluut niet mooi is. Die van KPN of Vodafone staan wel goed (heb ik op screenshots gezien).

Is hier nog iets aan te doen ?
  #13  
Oud 3 January 2009, 19:25
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 16
Standaard

ik zou graag mijn operator logo veranderen, maar dit lukt me niet, kan er mij iemand hier even doorwalsen zodat ik mss mijn fout wel vind. ik werk met het programma iphonebrowser en mijn iphone is ook gejailbreakt

thx
  #14  
Oud 4 January 2009, 11:11
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

@ berndvp, kan je volgende keer even de zoekfunctie gebruiken ? Ik had hier namelijk al een kleine handleiding over gemaakt hoe je deze kan aanpassen. Voor verdere vragen wil ik jullie dan ook doorverwijzen naar het bestaande topic. CLosed

Klik Hier Voor Het Bestaande Topic/handleiding(kje)
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
carrier logo veranderen van text naar logo? selder Archief 1 13 August 2010 09:57
Buitenlands operator logo blijft hangen?? guideaux iPhone algemeen 13 2 March 2010 09:18
Geen operator logo meer wvy iPhone algemeen 2 5 October 2009 10:06
Operator logo McNRiQ iPhone algemeen 0 31 January 2008 12:00
operator logo in kleur joep Unlock [archief] 1 9 November 2007 20:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:53.