iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   restore van iphone na itunes probleem (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/2544-restore-iphone-na-itunes-probleem.html)

BertvanHorck 19-11-07 15:43

restore van iphone na itunes probleem
 
mijn itune zegt dat ie mijn iphone niet (meer) kan syncen en stelt voor dat ik ga restoren. Ik gebruik 1.1.1 voor iphoneen 7.5 voor itunes (op Vista maar dat wordt binnenkort een Apple laptop want ik ben t helemaal zat met Vista).

Kan de restore knop worden gebruikt zonder dat ik het risico loop dat de iphone weer gelocked wordt? (ik ben namelijk een gebruiker zonder verstand, niet een wizzkid hacker.....)

Bijkomend probleem is dat in mijn itunes sommige liedjes compleet zijn maar dat ze in mijn iphone steeds op dezelfde plek weer afbreken. bij syncen in de afgelopen dagen worden de liedjes niet verbeterd door itunes. Het betrteft hier gekochtte liedjes van istore (legaal). Heeft ie4mand een idee als ik de restore al MAG doen zonder risiko hoe ik vervolgens wel de goede versie van itunes in mijn iphone krijg en niet de slechte versie uit mijn iphone?

Dank Bert

Destiny 19-11-07 15:47

als je restored is je telefoon weer gejailed en neit geactiveerd. Je kunt dan onderstaande link gebruiken om hem te activeren en jailbreaken. Daarna zal ie waarschijnlijk weer gewoon functioneren.

https://forum.iculture.nl/f1/ip...-appsnapp.html

BertvanHorck 19-11-07 15:55

ouch...... dat ziet er eng uit......
Momenteel verblijf ik in Roemenie..... maakt dat wat uit? Of kan dit alleen vanuit Nederlandse bodem en moet ik wachten tot ik weer in Nederland ben? Het nummer dat ik gebruik is een Nederlands vodafone nummer

Bert

BertvanHorck 19-11-07 15:56

een alternatief zou zijn als er een andere mogelijkheid is toch weer te syncen zonder te restoren... bestaat die mogelijkheid?

Bert

Destiny 19-11-07 18:46

Nee denk niet dat je hem zo weer *** syncen. Dat restoren enzo is niet zo moeilijk en kun je ook gewoon in Roemenie. Je moet iig de shift toets indrukken als je op restore drukt. Daarna selecteer je de originele 1.1.1 firmware. Dan gaat ie restoren. Als ie klaar is moet je die stappen doorlopen ( zijn ook filmpjes van ) om hem te jailbreaken. Dat is echt niet moeilijk en lukt jouw ook.

Succes

ArB 31-07-08 13:41

Oud topic, deze gaat op slot.
Aangezien dit onderwerp is verouderd en niet meer relevant is. ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:56.