screenshot maken - backgrounding melding erdoorheen

screenshot maken - backgrounding melding erdoorheen discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hai heeft iemand al een truukje ontdekt voor het volgende wil een screenshot maken ik hou hiervoor power en sleepbutton ingedrukt maakt een screenshot maarrrr ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 November 2008, 14:05
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard screenshot maken - backgrounding melding erdoorheen

Hai heeft iemand al een truukje ontdekt voor het volgende


wil een screenshot maken ik hou hiervoor power en sleepbutton ingedrukt
maakt een screenshot maarrrr
backgrounding enabled popt up en staat dwars door mn screenshot
of backgrounding disabled natuurlijk..

iemand een idee en neej niet de-installeren van backgrounding app..

was er niet een andere makkelijke manier voor de 3g om snel een screenshot te maken zonder home button??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 November 2008, 14:44
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Dat is idd heel vervelend.
Ik maak vaak screenshots en ben daar dus mee bekend.
Wat voor mij de oplossing is: Home Button drukken en meteen de Power Button erachteraan drukken.
Met andere woorden, gewoon heel snel die screenshot maken.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 20 November 2008, 14:46
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heb hier helemaal geen last van.
Je moet die knoppen ook geen secondenlang ingedrukt houden.
Een korte druk is meer dan genoeg en dat voorkomt dan meteen ook je probleem

Edit:
iMario, waarom doe je het niet net omgekeerd.
Eerst je powerbutton en meteen daarna een korte druk op je homebutton. Zo doe ik het ook en nog nooit last gehad van de backgrounding.

Laatst gewijzigd door Bomans; 20 November 2008 om 14:49.
  #4  
Oud 20 November 2008, 14:50
jetgadget's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Berichten: 296
Standaard

even geoefend. Top! Bedankt iMario
  #5  
Oud 20 November 2008, 14:56
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Even een vraag, hoe ziet backgrounding eruit?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 20 November 2008, 14:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Kijk hier even
  #7  
Oud 20 November 2008, 15:05
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Oh, en dan zie je de programma's die je in de achtergrond draait ik snap, ik snap...weer wat geleerd vandaag

Bedankt!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #8  
Oud 20 November 2008, 15:07
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

neen, je ziet niet de programma's die op de achergrond draaien.
Dit zorgt ervoor dat er programma's kunnen draaien op de achtergrond, wat standaard niet mogelijk is.
Zo kun je bijvoorbeeld je fring openen(voor msn ofzo), backgrounding enabelen en daarna fring sluiten, maar je blijft dan wel online.

Maar zijn "probleem" is opgelost, dus deze kan weer op slot.

Laatst gewijzigd door Bomans; 20 November 2008 om 15:10.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Screenshot Maken lukt niet. dannyhtek iPhone algemeen 0 2 March 2010 18:01
Screenshot maken onmogelijk na update Spetah iPhone algemeen 0 9 February 2010 22:08
Screenshot maken! Ijaz Archief 1 5 September 2008 22:46
Screenshot's maken met 1.1.3 Jonas iPhone algemeen 1 13 February 2008 19:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:31.