iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Iphone gerashed (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/26250-iphone-gerashed.html)

Robus 02-12-08 13:49

Iphone gerashed
 
Hallo allemaal,
Sinds enkele weken heb ik een Iphone 3G, ben er zeer tevreden over. Alleen toen ik hem wilde updaten via Itunes, kreeg ik een foutmelding te zien in Itunes, waarop mijn Iphone helemaal vastgelopen is. Hieronder een foto van het scherm dat ik te zien krijg wanneer ik hem aanzet (gevonden op google). Resets met de aan/uit knop en Home knop werken niet, verschillende manieren geprobeerd maar dat scherm blijft terugkomen bij het inschakelen. Itunes vind de Iphone ook niet meer, netals m'n laptop. Zijn er nog dingen die ik kan proberen? Of is het nodig ermee langs de winkel te gaan?

http://www.coderetard.com/wp-content...es_connect.jpg

Greets,
Robus

ControlSje 02-12-08 13:59

Je kunt hem altijd in DFU mode herstellen. In DFU zal je PC de iPhone gewoon weer herkennen en iTunes zal aangeven dat je moet herstellen. Mocht je in de toekomst de iPhone nog willen unlocken installeer dan niet de 2.2 firmware van Apple maar de custom firmware die die op de site ook beschikbaar is.

King1987 02-12-08 14:05

Welkom op het forum Robus,

Graag verzoek ik je om voortaan de zoekfunctie te gebruiken. Daarmee kan je heel veel wijzer worden. Tevens is dit forum voorzien van een wiki waar je ook veel dingen kunt uithalen. Daar was je ook het antwoord van ControlSje tegen gekomen :)

Dit onderwerp is namelijk al veel besproken.

Daarom gaat hier een slotje op!

>slotje<


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:27.