iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Krijg mijn iPhone niet unlockt (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/27145-krijg-mijn-iphone-niet-unlockt.html)

Michel7394 18-12-08 09:43

Krijg mijn iPhone niet unlockt
 
Beste mede Iphoners,

Ik heb Maandag avond per ongeluk de 2.2 update via itunes op mijn oude versie iphone(1.1.2) geinstalleerd. Nadat deze geinstalleerd was kreeg ik al snel de melding dat mijn simkaart niet gebruikt kon worden en ik kon mijn iphone niet meer gebruiken. Het enige wat er mogelijk is, is een emergency call en ik zie het itunes logo met een usb kabel..

Ik heb al vele dingen geprobeerd, zo heb ik op verschillende versies van Itunes (8.0.1 en 7.5) updates gedaan maar dit werkte niet.Itunes hersteld de iphone wel maar downgraden doet ie simpel weg niet meer, ik krijg keer op keer een foutmelding..:(

Ook heb ik via Pwntool geprobeerd maar dan krijg ik al snel de foutcode 1600. ILiberty+ haalde ook niets uit en bleef vasthangen.

ik ben hier nu al 3 dagen mee bezig maar kom geen stap verder, misschien hebben jullie nog een tip of oplossing...graag!:)

Alvast Bedankt!

King1987 18-12-08 10:19

Heel simpel: Gebruik een custom FW dat moet wel werken. Of anders quickpwn. Lees eens goed jezelf in hoe alles werkt. Staan hele mooie handleidingen in de wiki of anders in het forun in het gedeelte 1e gen unlock :)

Succes


Tevens topic titel even aangepast, help zegt niet zoveel!

Michel7394 18-12-08 10:30

bedankt voor je reactie een aanpassing ;)

zodra ik Pwntool de cutsom FW laat maken gaat dit prima, alleen zodra ik deze in itunes wil herstellen (met alt+herstel) geeft hij weer eenfoutmelding...

is quickpwn een ander programma?

King1987 18-12-08 10:34

Ga eens opzoek in de wiki naar de handleiding van quickpwn. Quickpwn is inderdaad een ander programma, die buiten om iTunes werkt. Dan moet je eerst updaten via de normale weg met iTunes (dus de orginele FW) en dan met quicpwn jailbreaken. Daarna kan je bootneuter uit cydia gebruiken om te unlocken. Graag verzoek ik je dan ook om de zoekfunctie even te gebuiken als je nog vragen hebt hierom trent.

Ik had begrepen dat je dit ook al wist ;) Ik hoop dat je snapt dat ik deze op slot gaat doen, je hebt namelijk alleen een unlock probleem dat heel makkelijk is op te lossen. Mocht je nog vragen hebben, plaats ze even in de bestaande topic's!

Succes :D

>slotje<


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:20.