iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   itunes ziet m niet meer ANDERS DAN ALLE ANDEREN!! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/2720-itunes-ziet-m-niet-meer-anders-alle-anderen.html)

burakk_a 24-11-07 01:35

itunes ziet m niet meer ANDERS DAN ALLE ANDEREN!!
 
ik had dus een paar verkeerde sources gezet voor installer op mijn met anysim geunlockte 1.0.2 iphone. niets werkte meer dus heb ik m gerestored en automatisch dus geupdate naar 1.1.2. daarna heb ik zo ongeveer 50x geprobeerd met ibrickr en het shift+restore gedoe 1.0.2 er weer op te zetten. dit wou niet lukken dus ik sliep er een nachtje over. maar nu, als ik de iphone aanzet staat er alleen een zwarte achtergrond met itunes logo en usb kabel, voorderest doetie helemaal niks. ik heb ook al heel vaak geprobeerd home+aan/uit-knop maar dan doet hij ook niks anders dan opnieuw starten en weer itunes logo en usb kabel weergeven. ik heb verschillende versies geprobeerd van itunes maar het wil nog steeds niet lukken. ook ibrickr ziet mijn iphone niet meer

ik ben al 2 dagen bezig dit op te lossen en heb al miljoenen topics over dit soort problemen gelezen maar ik kom er niet uit!!

kan iemand me helpen mij met mijn schatje te herenigen?:confused:

ps ik heb m van gsmtrack.nl, nederlandse versie, ik weet niet of dat wat uitmaakt maarja

Marbijl 24-11-07 13:43

Volgens mij is de unlockmethode voor 1.1.2 die op de wiki staat de beste oplossing. Dan doet ie het weer in een uurtje.

M.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:41.