iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Even voorstellen+ probleempje (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/27314-even-voorstellen-probleempje.html)

kww1985 22-12-08 11:54

Even voorstellen+ probleempje
 
Goedemorgen allemaal
Bij deze even voorstellen en gelijk een probleempje erachteraan
Nja ik ben kevin 23 jaar en net in het bezit van een iphone mja
ik heb een probleem ik heb een iphone 3G 16GB (wit) gekocht en ik heb m net 4 dagen en hij begint me nu al redelijk te irriteren omdat ik niet de applicaties heb die ik eigenlijk wel wil hebben nu lees ik heel veel over jailbreaken en die dingen nou is het zo ik heb Pwnage ofzo gedownload op me laptop enz en firware enz ma ik snap er helemaal nix van ik heb geen idee wat ik ermee moet ik lees en hoor overal die moeilijke termen maar ik heb t liever stap voor stap in jip en janneke taal what to to en what NOT to do !! dus ik hoop dat iemand mij hierbij zou willen helpen dan zou ik je dankbaar zijn
Mvg Kevin

King1987 22-12-08 11:58

Beste kevin,

Welkom op dit prachtige forum!
Ik snap dat je wat vragen hebt, maar ik hoop ook dat jij snapt dat we van onze gebruikers wel enige zelfstudie verwachten. Dit houd in dat je de zoekfunctie kan gebruiken, de wiki door te lezen of gewoon eens lekker op het forum rond te snuffelen.

Jou vraag: Je moet op een windows pc quickpwn gebruiken (wiki staat een handleiding) OF een custom FW (kijk even in de iPhone modding sectie van dit forum.)

Werkelijk alles is te vinden, lees alles eens op het gemakje door. Mochten er dan nog vragen zijn, stel ze dan in de daarvoor bestemde topic's.

Ik ga deze op slot doen.

Succes met jailbreaken!

>slotje<


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:23.