heb alleen EDGE

heb alleen EDGE discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb een IPhone 1.1.4 en nog nooit ge-update. Heb hem ge-unlocked gekocht. Mijn probleem is dat er alleen EDGE op staat en ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 December 2008, 17:32
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 8
Question heb alleen EDGE

hallo,
ik heb een IPhone 1.1.4 en nog nooit ge-update. Heb hem ge-unlocked gekocht.
Mijn probleem is dat er alleen EDGE op staat en ik nergens een GPRS kan vinden om internet te gebruiken op de IPhone.
Kan ik op een of andere manier wel GPRS (of GPS, wat is het verschil?) er op zetten?
Ik heb al overal gezocht op internet maar tot nu toe niets gevonden wat mij kan helpen.

Zita
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 December 2008, 17:38
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

De iphone 2G geeft altijd het EDGE icoon in de taakbalk bovenaan. Ook al heb je GPRS (want dat is hetzelfde, alleen iets trager)
  #3  
Oud 23 December 2008, 18:53
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 8
Standaard

nou, daar heb ik het dus niet over denk ik: er zit geen GPRS op mijn iPhone 1.1.4 ( is dat een 2g?) ik heb alleen EDGE.
Is het mogelijk om GPRS alsnog op mijn iPhone te installeren?
  #4  
Oud 23 December 2008, 19:09
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Als je even de zoekfunctie had gebruikt had je kunnen weten dat binnen nederland/belgie (dacht zelfs heel europa) EDGE niet word gebruikt. Maar omdat de iPhone een amerikaans product is word GPRS aangegeven als EDGE.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 23 December 2008, 19:19
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 8
Standaard

okay, ik hoef dus helemaal geen GPRS te hebben op de iPhone? EDGE is dus in principe hetzelfde als GPRS? Maar als ik bij KPN een mobiel internet abo neem, kan ik er niets mee omdat EDGE er op staat en niet GPRS...
I am confused
  #6  
Oud 23 December 2008, 19:20
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Nog 1 keer

De iphone geeft EDGE aan (amerikaans product) Je gebruikt GPRS. (EDGE hebben we niet in Nederland)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #7  
Oud 23 December 2008, 19:25
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

GPRS en EDGE zijn -makkelijk gezegd- een en dezelfde.
Omdat - zoals King aangeeft-het een amerikaans toestel is duidt hij GPRS aan alszijnde EDGE. En je hoeft dus enkel de gegevens van je providor in te vullen en je kan via het GSM netwerk ( betalend) surfen.

Meer hierover in verschillende draadjes op dit forum.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #8  
Oud 23 December 2008, 19:27
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 June 2008
Berichten: 8
Standaard

okay. Dank voor je herhaling. Ik wist dat EDGE Amerikaans is en niet Nederlands. Houdt toch nog steeds in dat GPRS niet werkt bij mij.
heb je dan misschien een idee hoe ik dat kan verhelpen? KPN abo. Of moet ik overstappen van provider?
  #9  
Oud 23 December 2008, 19:32
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Kijk - zoals gezegd- eens in de topics van EDGE en GPRS
Je kan hier al beginnen ; https://forum.iculture.nl/f18/i...ge-kpn-hi.html

En zeker hier ; iPhone Forum - alles over de Apple iPhone en iPhone 3G - Zoekresultaten
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #10  
Oud 23 December 2008, 19:34
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

En omdat colliehome de perfecte topic's geeft, dit al meerdere malen is behandeld is, gaat deze op slot!

Graag je vragen die je nu nog mocht hebben even stellen in de daarvoor bestemde topic's. (wel eerst even doorlezen )

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mirror Edge alleen Japans ? Jean72 iPhone Games 4 21 October 2010 12:55
heb iphone 3G 3.1.3 ge-jailbreakt met blacksnow, maar heb geen 3Gsignaal van t-mobile lutador T-Mobile 1 7 March 2010 20:00
Wi-Fi alleen thuis gebruiken, heb geen inet-abo, moet toch BETALEN?! strawberri Archief 1 27 January 2010 18:01
alleen 3g met edge aan tapijtkever iPhone algemeen 12 11 March 2009 18:23
alleen edge met safri jaapdevries Archief 0 2 February 2008 12:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:21.