iPhone 3G gelockt uit V.S met Hi KPN

iPhone 3G gelockt uit V.S met Hi KPN discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vandaag mijn iPhone 3G uit de V.S ge-jailbreakt, en alles doet het prima, en ook het internet. Maar dit internet wordt aangeduid door ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 06-01-09, 16:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 84
Standaard iPhone 3G gelockt uit V.S met Hi KPN

Ik heb vandaag mijn iPhone 3G uit de V.S ge-jailbreakt, en alles doet het prima, en ook het internet.

Maar dit internet wordt aangeduid door een rondje linksboven in de balk waar ook het bereik staat.
Ik zie in de instellingen dat ik de 3G mode uitgeschakelt heb, omdat mensen die mij bellen meteen de voicemail krijgen en sms'jes krijg ik uren later als de 3G mode aan staat.

Wat kan ik doen om tch 3G te internetten ( waar ik ook voor betaal bij Hi), en dat ik toch fatsoenlijk telefoontjes kan ontvangen etc.?

bij voorbaat dank aan jullie allemaal !
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 06-01-09, 16:55
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

3G weer aanzetten en wellicht overwegen om yellowsn0w te gebruiken waardoor de kwaliteit van de verbinding beter zou moeten zijn.
  #3  
Oud 06-01-09, 17:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 84
Standaard

ja maar als ik 3g aanzet krijg ik geen inkomende gesprekken
en dat yell0wsnow, dat is toch gewoon unlocken ?
is dat niet riskant voor je iphone ?
  #4  
Oud 06-01-09, 17:25
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

het voorkomt dat je een turbosim nodig hebt. turbo sims kunnen negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de verbinding. ik heb nu geen turbosim meer nodig en nu beduidend beter telefoon contact.
wat betreft yellowsn)w; volg de gebruiks aanwijzing elders op het forum en dan gaat het normaliter gewoon werken. geen risico voor de iphone; in het uiterste geval herstel je hem met de orginele FW via itunes.
  #5  
Oud 06-01-09, 17:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 84
Standaard

nou , ik ben begonnen met het unlocken,

ik ben bij dit begonnen

Start Cydia/Installer op en voeg de source h t t p ://apt9.yellowsn0w.com voor Cydia en h t t p ://i.yellowsn0w.com toe voor Installer.

Voor Cydia ga naar Manager -> Sources -> Edit -> Add
Voor Installer ga naar Sources -> Edit -> +

- Zoek daarna in Cydia/Installer naar yellowsn0w en installeer het.
- Reboot eventueel je telefoon.
- Stop je simkaart erin.
- KLAAR !!

want ik heb het jailbreaken met Quickpwnd al gedaan vanochtend.

Bij het invoeren van het ip adres krijg ik de volgende melding:

  #6  
Oud 06-01-09, 17:58
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 753
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door donny88 Bekijk bericht
nou , ik ben begonnen met het unlocken,

ik ben bij dit begonnen

Start Cydia/Installer op en voeg de source h t t p ://apt9.yellowsn0w.com voor Cydia en h t t p ://i.yellowsn0w.com toe voor Installer.

Voor Cydia ga naar Manager -> Sources -> Edit -> Add
Voor Installer ga naar Sources -> Edit -> +

- Zoek daarna in Cydia/Installer naar yellowsn0w en installeer het.
- Reboot eventueel je telefoon.
- Stop je simkaart erin.
- KLAAR !!

want ik heb het jailbreaken met Quickpwnd al gedaan vanochtend.

Bij het invoeren van het ip adres krijg ik de volgende melding:

Waarvoor wil je het ip adres invoeren? en je plaatje komt niet helemaal goed door!
Na de bovenstaande stappen heb je nog geen netwerk gekregen?
Yellowsn0w is niet schadelijk voor je iphone en het is mogelijk om de unlock ongedaan te maken door yellowsn0w te verweideren in cydia!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #7  
Oud 06-01-09, 18:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 84
Standaard

Dat ip adres moet ik toch volgens de stappen invoeren ? in de source, en als ik dat in Cydia doe krijg ik de volgende melding:

Did Not Find Repository

The indicated repository could not be found. This could be because you are trying to add a legacy installer repository (these are not supported). Also this interface is only capableof working with exact repository URL's. If you host a repository and are having issues, please contact the author of Cydia with any questions you have
  #8  
Oud 06-01-09, 20:15
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

Alleen de "apt" details invullen. Het andere is voor installer, een andere applicatie.
  #9  
Oud 06-01-09, 20:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 84
Standaard

ok , hij is geunlockt, heb alleen geen bereik ( heb de sim erin zitten zonder dat zwarte simmetje ervoor).
Nu raadde iemand me aan dit te doen:

1. Download and install BossPrefs and Yellowsn0w via Cydia
2. Disable all Functions with BossPrefs (dont worry if you cant disable EDGE)
3. Reboot ypur Phone with BossPrefs (not in the normally way - important !)
4. Wait 1.30 min when you see the Lockscreen
5. Take out your Sim and insert it.
6. Wait a moment
7. Go on Settings and Turn on the fly mode
8. Turn off Fly Mode

Alleen heb ik geen idee hoe nummer 2 en 3 moeten, kan iemand mij hiermee helpen ?
  #10  
Oud 06-01-09, 20:55
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

Probeer eerst eens door telefoon met vluchtmodus uit te zetten, 3 minuten wachten( ook echt de 3 minuten uitzitten) dan weer aan mbv vluchtmodus. Als dat niet wil alsnog bossprefs gebruiken.
  #11  
Oud 06-01-09, 21:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 84
Standaard

je bedoelt vluchtmodus aan, 3 minuten wachten, en daarna weer uit en kijken of ik bereik heb ?
  #12  
Oud 06-01-09, 21:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

Jawel, vluchtModus.
  #13  
Oud 06-01-09, 21:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 84
Standaard

ok 2 maal geprobeerd. nog steeds geen bereik
Nu misschien BossPrefs ?

Bij die procedure snap ik nummer 2 en 3 niet ?
  #14  
Oud 06-01-09, 21:14
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

Wat valt er te snappen? Je moet de icoontjes 3g en edge indrukken, vervolgens worden ze rood. Dit betekent dat 3g en edge uit staan.
  #15  
Oud 06-01-09, 21:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 84
Standaard

ok , heb alle functions met behulp van Bossprefs uitgeschakelt, daarna de verdere stappen.
Maar heb nog steeds bereik, hij geeft een paar puntjes weer , dus hij leest wel de SIM en hij geeft ook niet "No Service" . Wat doe ik verkeerd, of wat kan ik nog doen?
  #16  
Oud 06-01-09, 21:40
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

Haal de sim eruit. Zet telefoon helemaal uit. Wacht eventjes, minuut of 2, zet weer aan. Dan sim er weer in.
  #17  
Oud 06-01-09, 21:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Ik ga deze op slot doen. Al deze info is ook te vinden in het topic dat over Yellowsn0w gaat. Ik verzoek je vriendelijk om die eens door te lezen en daar verder te gaan. Bedankt.

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: iPhone 3G gelockt uit V.S donny88 Unlock 3 05-05-09 22:39
Iphone 3G uit engeland GELOCKT WIE HELPT ME GeoffreyH. Archief 4 14-03-09 22:37
GPRS met geen mogelijkheid uit te zetten met KPN pspoiled Archief 5 15-02-09 22:58
iPhone 3G: iPhone 3G unlockt uit V.S met Hi KPN Abonnement, werkte eerst donny88 Unlock 23 06-01-09 15:14
KPN er vandoor met iPhone contract? Apple heeft KPN iPhone's! Martijn Snels Archief 52 24-03-08 23:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:58.