iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Wat is overige??? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/29465-overige.html)

yvetskie 31-01-09 13:02

Wat is overige???
 
vorige week wilde ik mn iphone gaan syncen en toen ik m aansloot duurde t zo lang voordat mn infoscherm tevoorschijn kwam nu heb ik windows en dan schijnt t langer te duren voordat alles opstart maar dit duurde wel erg lang ,ik ontkoppelde de iphone weer en scrolde er doorheen alles leek r nog op te zitten enfin ik sloot m weer aan mijn infoscherm verscheen en tot mn grote schrik was het blauwe gedeelte van audio uit t balkje verdwenen (ik heb ongeveer 4,5 gb aan muziek erop zitten ) maar t rare was dat t oranje gedeelte dat "overige"moet voorstellen ipv een paar honderd mb nu inene 4,5 gb is:confused: ik had eerst 8gb vrije ruimte op mn iphone nu geeft ie aan 4gb ,liet me iphone syncen en ja hoor al mn 1222nrs werden weer mee gesyncd maar nu blijft overige op 4,5gb staan weet iemand wat dat kan zijn en als ik er vanaf wilt moet ik dan me iphone opnieuw instellen en hoe weet ik dan zeker dat ik dan niet meer zo veel ruimte aan "overige" kwijt ben? hoop op nuttige reacties
:)

Gilliam 31-01-09 13:22

Overig is besturingen systeem, of eigenlijk alle bestanden die je niet kan syncen met iTunes. Als je programma's uit Cydia installeert komen die bij overige.

King1987 31-01-09 13:39

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

>slotje<


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:01.