iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Help! iPhone pakt mijn telfort simkaart niet meer... (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/30201-help-iphone-pakt-mijn-telfort-simkaart-niet-meer.html)

RhanJones 14-02-09 00:45

Help! iPhone pakt mijn telfort simkaart niet meer...
 
Beste mensen,

Vandaag een iPhone 3g bemachtigd, die simlockvrij was ( ik denk gejailbreakt), aangesloten op itunes, en dankzij mijn broertje heb ik dus 2.2.1 erop :mad:.... Heel erg dom....heb geen T-mobile kaartje, en wil deze gebruiken.

Moest hem eerst heractiveren , wat ik gedaan heb, en heb daarna QuickPwn erop losgelaten. Echter, dit heeft niet echt veel effect gehad.

Heb een beetje op het forum zitten neuzen, en jailbreaken met QuickPwn is dus blijkbaar mijn enige optie, om de telefoon weer simlockvrij te krijgen. Wat mis ik precies?

Ik heb ;

Iphone geactiveerd met t-mobile simkaart
Quickpwn gedraaid en alle stappen doorlopen

Maar kan dus nu nog geen simkaart van een andere provider erin doen.

Alvast bedankt voor degenen die mij helpen tijdens deze bittere strijd ;)

King1987 14-02-09 00:49

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Welke Baseband heb je? Kijken onder Instellingen/Algemeen/info/modumfirmware

Als je 2.30.03 kan je er voorlopig niets mee, of eens de zoekfunctie gebruiken op de hardware matige unlock. (Bij sommige mensen werkt dat wel namelijk, maar dit is geen garantie)

iMario 14-02-09 01:04

Je iPhone is geupdate in iTunes.
Dit betekent: je iPhone word automatisch naar de nieuwste Firmware geupdate, in dit geval Firmware 2.2.1. Ook word je Baseband geupdate (wat dus een groot probleem is als je wilt Unlocken).

Je zult moeten wachten op het iPhone Dev-Team, totdat zij met een update komen dat yellowsn0w laat werken met de nieuwste Baseband.

Fresh 14-02-09 01:13

Er zit niets ander op dan wachten op een werkende soft unlock van het iPhone Dev Team, zoals iMario zegt. Ga niet als een gekke zoeken op internet, want dan val je alleen maar in de armen van oplichters!

Michael 14-02-09 01:18

En aangezien Fresh en iMario je het antwoord hebben gegeven en je ook de zoekfunctie had kunnen gebruiken om het antwoord te vinden gaat hier een slotje op.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:38.