Help ik weet niet of ik betaal

Help ik weet niet of ik betaal discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds vandaag een iphone gekocht (2e hands) een iphone 2G 8GB. Mijn simkaart doet het gewoon. Het Hi. maar links boven in beeld ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 February 2009, 20:19
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 6
Standaard Help ik weet niet of ik betaal

Ik heb sinds vandaag een iphone gekocht (2e hands) een iphone 2G 8GB. Mijn simkaart doet het gewoon. Het Hi. maar links boven in beeld zie ik staan NL KPN en daarnaast staat een rondje. Nu heb ik gelezen dat dat rondje GPRS is. Moet je daar voor betalen? want ik heb geen internet abbonoment en daarom vraag ik dit. Ik heb geen zin in toren hoge rekeningen. Dus als dat rondje er staat zit je dan op internet of iets? of maakt het niet uit. Want als ik op safari klik gaat hij gewoon op internet. Ik hoop spoedig antwoord te krijgen. Anders betaal ik straks voor niks.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 February 2009, 20:23
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Ja je betaalt daar voor ja, ik kan je wel aanraden als je een internet abonnement neemt dat je dat niet bij Hi doet, aangezien Hi het langzaamst internet heeft. En dan ook echt langzaam.

Je kan het beste naar Vodafone overstappen.
  #3  
Oud 18 February 2009, 20:25
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Als Safari werkt, dan heb je verbinding uiteraard.
Installeer even BossPrefs uit Cydia (Jailbreak vereist). Daarmee kun je EDGE uitzetten.
En vul eventueel ook valse/of geen APN instellingen in, ''Instellingen > Algemeen > Netwerk > Mobiel Datanetwerk.''
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 18 February 2009, 20:31
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 6
Standaard

ja ik ben niet zo thuis in al die programma's. ik zou niet weten of hij gejailbraked is..
en als Wi-Fi aanstaat? dan staat die andere tog uit neem ik aan, dus dan betaal ik niet??
  #5  
Oud 18 February 2009, 20:42
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door djvdberg Bekijk bericht
ja ik ben niet zo thuis in al die programma's. ik zou niet weten of hij gejailbraked is..
en als Wi-Fi aanstaat? dan staat die andere tog uit neem ik aan, dus dan betaal ik niet??
Als je over Wi-Fi gaat, dan kan EDGE makkelijk aan staan.
Als je Cydia en/of Installer op je iPhone hebt, dan is hij gejailbreakt.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #6  
Oud 18 February 2009, 20:47
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 6
Standaard

ja ik heb Cydia en Installer allebei op mn iphone staan.. moet ik zown programmatje gewoon opstarten??
laat het me wete
als je een oplossing weet..

Laatst gewijzigd door djvdberg; 18 February 2009 om 22:21. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #7  
Oud 18 February 2009, 20:51
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Tip
@ djvdberg, wil je eens een kijkje nemen in de wiki en de zoekfuntie eens gebruiken. Ik snap dat het allemaal vreemd en spannend is als je voor het eerst met de iPhone moet werken, dat je nog niet alles gewend bent, maar werkelijk 99% van alle vragen is al beantwoord. Tevens, jou vragen worden ook al behandeld. Kijk eens in de wiki wat Cydia is en doet. Kan je veel uithalen. Succes

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #8  
Oud 18 February 2009, 21:49
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Uiteraard is het ook niet slim om e-mail adressen overal op internet neer te zetten, maar dat moet jij weten.

Makkelijkste oplossing dus:
Of valse APN of een preferances programmaatje.
  #9  
Oud 18 February 2009, 22:22
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 6
Standaard

ik heb dat bosspreffs gedaan en uitgezet.. en heb dan geen internet toegang meer via gprs/edge.. maar het rondje blijft staan. dus ik denk dat het probleem is opgelost als het rondje geen kwaad kan.
  #10  
Oud 18 February 2009, 22:27
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Rondje blijft inderdaad staan.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #11  
Oud 18 February 2009, 22:33
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 6
Standaard

oke.. als ik dan maar geen edge/gprs meer gebruik en wel gewoon Wi-Fi gebruik.. en geen extra internet kosten op mn rekening krijg vind ik het goed.. dan mag deze op slot
  #12  
Oud 18 February 2009, 22:38
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Mooi, als alles duidelijk is (het was ook te vinden met de zoekfuntie overgens) kan deze weer op slot!

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Weet t niet meer early renewal of niet?? silwit Koopinformatie Nederland 1 26 October 2010 08:33
help weet het niet forceback iPhone Apps 2 7 March 2009 22:05
wanneer betaal je? borgqueenx iPhone Apps 1 16 November 2008 16:47
update naar firmware 2.0 gevaarlijk of niet? ik weet het niet jeffreyk Archief 3 9 August 2008 13:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:08.