iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   jaibreak 2.2.1. lijkt gelukt, maar krijg geen apps geinstaleerd (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/30921-jaibreak-2-2-1-lijkt-gelukt-maar-krijg-geen-apps-geinstaleerd.html)

VincentJansen1 02-03-09 22:43

jaibreak 2.2.1. lijkt gelukt, maar krijg geen apps geinstaleerd
 
Hallo,

ik snap er echt helemaal niets van. Ik heb vorige week mij t-mobile 3G 8GB gekregen. Ik heb deze geupdate naar fw 2.2.1_5F136_restore. daarna heb ik met Quickpwn 22-1 de jaibreak uitgevoerd. (ik heb overigens Itunes 8 geinstaleeerd) Na alle handelingen gaf Quickpwn aan dat het toestel met succes was gejaibreaked.

daarna heb ik met cydia OpenSSh geinstaleerd. vervolgens heb ik met WinSCP, een aangepaste MobileInstalation erop gezet en het mobile.instalation.plst bestand verwijderd.

daarna opnieuw opgestart. en het leek te werken. Via Cydia en Installer zijn bestanden te instaleren en deze werken ook.

als ik echter aps via itunes wil instaleren, kreeg ik eerst de melding dat niet kon worden geinstaleerd doordat itunes het bestand niet kon controleren. hierop heb ik nogmaals de handelingen via WinSCP gedaan. nu kan ik ze wel instaleren, maar krijg ik wanneer ik de apps start op de Iphone de melding, het bestand kan niet worden geopend.

Ik snap er niets meer van, wat heb ik verkeerd gedaan. het lijkt erop dat de jailbreak niet is gelukt. ik heb alles meerdere keren geprobeerd maar telkens hetzelfde resultaat.
weet iemand of de combinatie van firmware, itune, Quickpwn niet correct is?? of wat ik fout doe ik hoor het graag.

ps ik gebruike een windows vista pc

groeten vincent

iScorpio 02-03-09 22:48

Hoe kom je aan de apps die je via iTunes wilt installeren? Illegaal verkregen software wordt hier namelijk niet ondersteund op dit forum :rolleyes:.

VincentJansen1 03-03-09 00:54

probleem inmidels opgelost!!!

King1987 03-03-09 12:00

Mooi dan kan hier een slotje op.

>slotje<


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:18.