iPhone internet, vodafone live

iPhone internet, vodafone live discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iPhoners, Ik heb een (italiaanse) iPhone 3G met een normaal Vodafone abonnement afgesloten via een gsm website. Na 3 maanden wachtten is gister mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10-03-09, 13:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 9
Question iPhone internet, vodafone live

Beste iPhoners,

Ik heb een (italiaanse) iPhone 3G met een normaal Vodafone abonnement afgesloten via een gsm website.

Na 3 maanden wachtten is gister mijn nummer overgezet naar vodafone en kan ik bellen en smsen.

Alleen Vodafone internet doet het niet. Ik heb de handleiding doorgelezen en bij "Mobiel Datanetwerk" ingevuld:

apn: live.vodafone.com
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

Ik heb ook een keer bij APN: office.vodafone.com geprobeerd en
Dataroaming heb ik AAN en UIT gehad. Dit hielp helaas niet.

Toen ik er op mijn iPhone niet meer uitkwam heb ik een Nokia E61i (vodafone editie) uit de kast gepakt en getest. Daar stonden de vodafone instellingen al geconfigureerd en daar kwam ik wel online met mijn simkaart.

Vodafone zei al tegen mij dat ze de Iphone niet ondersteunen. Weten jullie nog oplossingen voor mijn iPhone?

Bedankt,

Martijn
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10-03-09, 20:18
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.763
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijn88 Bekijk bericht
Beste iPhoners,

Ik heb een (italiaanse) iPhone 3G met een normaal Vodafone abonnement afgesloten via een gsm website.

Na 3 maanden wachtten is gister mijn nummer overgezet naar vodafone en kan ik bellen en smsen.

Alleen Vodafone internet doet het niet. Ik heb de handleiding doorgelezen en bij "Mobiel Datanetwerk" ingevuld:

apn: live.vodafone.com
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

Ik heb ook een keer bij APN: office.vodafone.com geprobeerd en
Dataroaming heb ik AAN en UIT gehad. Dit hielp helaas niet.

Toen ik er op mijn iPhone niet meer uitkwam heb ik een Nokia E61i (vodafone editie) uit de kast gepakt en getest. Daar stonden de vodafone instellingen al geconfigureerd en daar kwam ik wel online met mijn simkaart.

Vodafone zei al tegen mij dat ze de Iphone niet ondersteunen. Weten jullie nog oplossingen voor mijn iPhone?

Bedankt,

Martijn
Amaai,als dat echt zo is ne provider de iphone niet ondersteunt,wat voor sukkels zijn dat?

Wat ik wel raar vind;in belgie werken ze met proximus(vodafone) en daar lukt dat voorzover ik weet er wel mee om op internet mee te gaan.
  #3  
Oud 11-03-09, 01:22
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 46
Standaard

Heel vaag, bij mij werkt het wel allemaal netjes met de instellingen zoals je ze opnoemt. Kun je wel met EDGE internetten?
__________________
Finally Iphone again
  #4  
Oud 11-03-09, 01:28
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Installeer eens BossPrefs, in Cydia.
Check of EDGE en 3G aan staan... Bij mij werkt 3G niet als EDGE uitstaat, dus zorg dat ze allebei aan staan.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #5  
Oud 11-03-09, 08:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 9
Standaard

iMario,

Heel erg bedankt! Bossprefs had ik al genstalleerd staan maar ik had EDGE inderdaad uitstaan. Met het aanzetten van deze functie doet hij het meteen!

Goeie tip,

Martijn

**
topic kan eventueel gesloten worden.

Laatst gewijzigd door martijn88; 11-03-09 om 09:00.
  #6  
Oud 11-03-09, 11:21
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Simpele oplossing die al wel bekend was. Daarom nu een slotje.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belgi: Proximus - Vodafone live stibi Overige providers Belgi 2 22-05-10 20:56
Configuratie voor Vodafone live - Hulp gevraagd Kesse Archief 1 05-10-09 13:02
Storing Vodafone Live. Trick9 Vodafone 7 30-09-09 15:15
iPhone 3G + Vodafone + Rabomobiel + Vodafone Live Portal Luckysunnie Overige providers Nederland 31 16-08-09 22:36
Belgi: Vodafone Live! PanicPilot Overige providers Belgi 0 25-09-08 17:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:08.