Ervaringen met iPhone OS 3.0

Ervaringen met iPhone OS 3.0 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb de 3.0 ipsw voor men 2g staan en ik heb een free dev account van apple is dit dan mogelijk om uptedaten?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 24 March 2009, 15:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

ik heb de 3.0 ipsw voor men 2g staan
en ik heb een free dev account van apple
is dit dan mogelijk om uptedaten?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 24 March 2009, 16:01
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieterwillems Bekijk bericht
ik heb de 3.0 ipsw voor men 2g staan
en ik heb een free dev account van apple
is dit dan mogelijk om uptedaten?
het is mogelijk om te updaten alleen je hebt er niks aan omdat je 2G geactiveerd moet worden en dat kan met bijv. een att rate plan, als je een amerikaanse iphone hebt!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #123  
Oud 24 March 2009, 16:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 109
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iFilip Stuur een bericht via Skype™ naar iFilip
Standaard

Er zijn een paar dingen die me opvallen in FW3.0
- Na het installeren van nieuwe apps worden deze mooi alfabetisch opgelijst vanaf het 2e scherm. Dus voor diegenen die hun 1e startscherm netjes willen houden goed nieuws.
- de app 1Password werkt perfect
- BeejiveIM lijkt dikwijls te crashen
- Facebook werkt maar toont geen foto's bij de profielen
- Google mobile lijkt netjes te werken
- Pro RSS Reader ook perfect
- ReaddleDocs lijkt ook soepel te werken
- Tweetie zoemt als een trein

- De CalDAV functie voor gedeelde agenda's heb ik nog niet aan de praat gekregen. Is er al iemand bij wie dit wel gelukt is.
  #124  
Oud 24 March 2009, 19:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
het is mogelijk om te updaten alleen je hebt er niks aan omdat je 2G geactiveerd moet worden en dat kan met bijv. een att rate plan, als je een amerikaanse iphone hebt!
Ik heb een 2g uit amerika van at&t...
Men unlock blijft na de update ook he?
Maar hoe moet ik nu updaten?
  #125  
Oud 24 March 2009, 19:51
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Modbreak:
Beste mensen, we gaan hier niet uitleggen hoe je moet updaten / 3.0 installeren zonder dat je een developer bent of dat je bent aangesloten bij een developer. Mocht je dat wel zijn, vraag het na bij je developer. Hier gaat het puur om de ervaring die men met 3.0 heeft, niet hoe je het er op krijgt! Dank voor het begrip!

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #126  
Oud 24 March 2009, 20:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 109
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iFilip Stuur een bericht via Skype™ naar iFilip
Standaard

Volledig akkoord King1987. De beta installeren is vrij eenvouding als je:
- een officile developer account hebt
- je device id activeert in je developer account
- een legale geunlockte iPhone hebt (vb. vanuit Belgi)

Anders zit je vast en met de gebakken peren zoals men in Belgi zegt.
Ben je geen developer dan raad ik je aan er met de handjes af te blijven of 79 euro betaalt voor een developer account.
  #127  
Oud 25 March 2009, 18:27
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Berichten: 122
Standaard

Ik ben sinds vanmorge ook de eigenaar van Os 3.0 Beta! en nu heb ik wat ondekt ik heb mijn 3G uitgeschakelt ben niet vebonden met Wi-Fi en kan toch op het internet?

Hebben jullie dit ook?
p.s Mag ik in dit topic eigenlijk foto's plaatsen van 3.0 die ik nog nergens heb gezien op dit forum van bepaalde functies? Of is hier al een ander topic voor.
  #128  
Oud 25 March 2009, 18:51
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Berichten: 122
Standaard

Kopie van een sms hij word blauw:


Als je op wijzig klikt kan je verwijderen of meerderen doorsturen!


Ik ga maar weer is verder kijken
  #129  
Oud 25 March 2009, 18:55
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Is er eigenlijk een reden voor dat er in jouw laatste screenshot, en alle screenshots die hetzelfde laten zien, een lichtblauwe rechthoek om de smsbubble staat? Of is dat gewoon een designfoutje?
  #130  
Oud 25 March 2009, 19:00
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Berichten: 122
Standaard

Volgens mij een design foutje of hier moet nog wat komen in de toekomst!

Wisten jullie eigenlijk al dat het versturen nu ook via de boven kant gaat en niet meer onderin komt te staan!




Edit
Als je naar een volgende pagina gaat bij je home screem maar je blijft net zolang door gaan en dan je vinger lost laat springen de icons niet terug en blijft het een zwart scherm! Ik weet niet of dit eerst ook al zo was? maar het viel me op!

Laatst gewijzigd door Boy van Baal; 25 March 2009 om 19:03.
  #131  
Oud 25 March 2009, 19:32
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Wat ik persoonlijk wel wat overdreven vond, ze zeiden: ''We got a whole new Home Screen!'' Terwijl er alleen maar een zoekfunctie in zit nu...
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #132  
Oud 25 March 2009, 19:34
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Je kunt ook elke aparte SpringBoard-pagina zien als een Home Screen, en dan telt de Spotlight-pagina wel als Whole New Home Screen ;-)
  #133  
Oud 25 March 2009, 19:37
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DouweM Bekijk bericht
Je kunt ook elke aparte SpringBoard-pagina zien als een Home Screen, en dan telt de Spotlight-pagina wel als Whole New Home Screen ;-)
Had toch wat anders verwacht, vooral meer verwacht. Maarja, we doen het hier eerst maar mee.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #134  
Oud 25 March 2009, 19:37
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik heb 3.0 er inmiddels op, en het werkt.
Beetje bijzonder (?) is dat het draait op een standaard gelockte iPhone -komt uit de VS- met een unlocksim.
Ik heb er een rebelsim in met een T-Mobile prepaidsimkaart, die heb ik tijdens de update gewoon laten zitten. iTunes gaf even aan dat er geen simkaart was aangetroffen, maar ondertussen maakte mijn iPhone al verbinding.
Nadat ik hem een tweede keer aan iTunes hing kreeg ik zelfs keurig een update van de providerinstellingen ;-).

EDIT
Ik zie nu trouwens ook dat ik bereik heb ondanks dat 3G aan staat en Dataroaming uit. Onder 2.2.1 moest dat nog resp. uit en aan, anders had ik (helemaal) geen bereik.

__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=

Laatst gewijzigd door ButcherJF; 25 March 2009 om 19:41.
  #135  
Oud 25 March 2009, 19:39
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

iMario;
Wat het Home Screen betreft had ik ook meer verwacht ja... Maarja, ben aardig tevreden met de verdere aangekondigde features
  #136  
Oud 25 March 2009, 19:48
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

'Nieuwe gegevens' is verhuisd van het Instellingen-startscherm naar Instellingen/Mail, Contacten, Agenda. Logische keuze, omdat je hier bijv. Push kunt in- en uitschakelen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #137  
Oud 25 March 2009, 19:51
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

De batterij gaat bij mij echt veel langer mee + Ik heb beter 3G bereik en hij pakt sneller 3G op. Dat merk ik vooral in de trein.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #138  
Oud 25 March 2009, 20:26
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Batterij gaat echt lang mee al 33 uur standby
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #139  
Oud 25 March 2009, 20:42
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Batterij gaat echt lang mee al 33 uur standby
Bekijk effe onderstaand screenshot, heb speciaal niet opgeladen de afgelopen dagen om eens de stand-by tijd te testen van 3.0 OS. Ik heb zoals je ziet niet super veel met de iPhone bezig geweest, maar toch. Normaal gebruik zoals bellen, sms, mail, calender, safari, dus niet doelloos liggen rondneuzen ofzo. Wi-Fi heeft al die tijd continu aangestaan en uiteraard heb ik daar elke dag gebruik van gemaakt. De iPod applicatie heb ik niet echt gebruikt, laten we zeggen een 30 minuten in totaal. Zoals je kan zien is de batterij nog steeds niet op 20%, er is dus nog even stand-by tijd over.

  #140  
Oud 25 March 2009, 20:45
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Laten we hopen dat de batterijduur in de final 3.0 OS ook zo goed is.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G met Vodafone - ervaringen? iSander Vodafone 266 6 January 2010 01:10
Ervaringen met iphone os 3.1 beta pieterwillems Ontwikkelen voor iOS 70 17 August 2009 16:34
Ervaringen met Iphone master? Niessie iPhone algemeen 3 18 February 2009 12:05
iPhone 3G met telfort: Ervaringen Dennisf KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 36 1 January 2009 22:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:31.