iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iPhone in België (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/3173-iphone-belgie.html)

Sergoke 03-12-07 21:58

iPhone in België
 
Vanmiddag een beschermhoesje gaan zoeken in Oostende. Binnengestapt bij een Sw**tchshop en er eentje zien hangen. Jammergenoeg in het roze. I'm out of the closet, maar om het nu aan de iPhone te gaan hangen ging me wel een beetje tever. :-)) Maar de interesse naar mijn iPhone bij de verkoopster was gewekt. Die wist me te vertellen dat de iPhone in België waarschijnlijk er pas komt ten vroegste in mei 2008!! Ze vermoed (nadat ik het haar vroeg) versie 2. Zou dit kunnen kloppen? Zou dit dan ook opgaan voor Nederland?

stephenvis 03-12-07 22:05

Zij kan dat zover ik weet, niet weten hoogstens gokken. De winkels zijn niet officieel van apple, het zijn doorverkoopwinkels die nauwelijks een link hebben met apple.

Maar dat denk ik ;)

Sergoke 03-12-07 22:41

Ja, dat klopt, maar wees gerust ze zijn heel goed op de hoogte van het reilen en zeilen bij Apple. Over de lanceerperiode was ze zeker van haar stuk (leek me) maar van versie 2 vertelde ze me dat ze vermoede dat het daarom is dat hij uitgesteld wordt tot mei. Dat was ze niet zeker, dat vermoede ze.

stephenvis 03-12-07 22:56

Dat van versie 2 kan klopen ;) maar een voorbeeld:
Ik ga 1 maand geleden naar de apple store in den haag en daar was een man zeker dat hij in nederland met kerst zou komen :P niet dus ;)

chonazz 04-12-07 13:22

Niemand in de Apple verkooppunten (officiele of niet) weet wanneer Apple ergens iets uitbrengt. Gokken op mei 2008 is makkelijk, het ligt nog ver weg, en tegen die tijd kan er vanalles gebeuren, en als ie vroeger komt, is het alleen maar positief voor de klanten. Maar op dit moment is er dus niemand die kan zeggen wat Apple waar en wanneer released.

Jonas


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:47.