iPhone OS 3.0 - deel 2

iPhone OS 3.0 - deel 2 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Graag hier verder discusseren over de firmware 3.0. Dan wel wat er als ontwikkelaar allemaal (on)mogelijk is. Andere vragen omtrent 3.0, zoals 'hoe kom ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 March 2009, 08:14
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard iPhone OS 3.0 - deel 2

Graag hier verder discusseren over de firmware 3.0. Dan wel wat er als ontwikkelaar allemaal (on)mogelijk is. Andere vragen omtrent 3.0, zoals 'hoe kom ik aan de firmware' of 'hoe installeer ik 3.0' worden direct verwijderd.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 25 March 2009 om 08:25.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 March 2009, 08:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 249
Standaard

Ik heb dus een vraag.
Vanmiddag ga ik upgraden naar OS 3.0 beta. (zit op een UDID lijst)

Kan ik ALTIJD terug naar Firmware 2.2.1?
En hoe doe ik dit dan?

Alvast bedankt
  #3  
Oud 25 March 2009, 08:19
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rowin Bekijk bericht
Ik heb dus een vraag.
Vanmiddag ga ik upgraden naar OS 3.0 beta. (zit op een UDID lijst)

Kan ik ALTIJD terug naar Firmware 2.2.1?
En hoe doe ik dit dan?

Alvast bedankt
Ook zulke vragen zullen in de toekomst verwijderd worden uit deze topic. Over deze vraag is al genoeg terug te vinden op dit forum en via onze grote vriend Google. Als developer heb je natuurlijk al lang de zoekopdracht hier gevonden en deze gebruikt, toch? Hier alvast een linkje.

Laat dit ook een hint zijn
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 25 March 2009 om 08:25.
  #4  
Oud 25 March 2009, 09:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 54
Standaard

Iemand idee hoe ik KPN MMS werkend krijg?
met T-mobile werkt het wel?
Iemand ervaring met instellen tethering met laptop die draait op windows 7?
  #5  
Oud 25 March 2009, 10:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 287
Standaard

had gister het probleem dat mijn sms ineens heel erg traag was, kan niet eens normaal een berichtje intikken, hebben jullie dat ook al gehad?
  #6  
Oud 25 March 2009, 10:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 54
Standaard Os 3.0 mms/sms

SMS werkt OK, MMS niet, ik krijg geen cameraatje om foto toe te voegen(KPN).
In een andere telefoon kan ik wel mmsen.
__________________
OS 3.0 beta 4
  #7  
Oud 25 March 2009, 11:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Locatie: daar
Berichten: 349
Standaard

"In-game voice chat". Hoezo is dit een vernieuwing? Er kon toch allang gebruik gemaakt worden van de mic? Als ik denk aan de voIP apps, Smule's fluit, voicerecorders, RDJD maakt ook gebruik van de mic..

Daarbij viel het me op dat je, net zoals je bij de telefoon app, tijdens het gebruik van de voicerecorder (van apple zelf) k terugkan naar de homescreen. (Dan verschijnt er zo'n groen/rood balkje op de plek van de statusbalk. Is dit iets wat voor meer apps mogelijk wordt? Nee heh? 8-}
  #8  
Oud 25 March 2009, 13:12
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Modbreak:

Mensen, lees mijn eerste bericht hier nog eens! Alleen developer gerelateerde vragen hier a.u.b. Voor andere vragen graag verder gaan in deze topic.

Mocht het hier alsnog niet goed gaan gaat ook deze topic op slot!

__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #9  
Oud 25 March 2009, 14:12
nkooiker's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lnn.art Bekijk bericht
"In-game voice chat". Hoezo is dit een vernieuwing? Er kon toch allang gebruik gemaakt worden van de mic? Als ik denk aan de voIP apps, Smule's fluit, voicerecorders, RDJD maakt ook gebruik van de mic..
Ik heb de nieuwe SDK nog niet geinstalleerd, maar ik dacht dat-ie het in de presentatie had over een API daarvoor, maw: ingame chatten met een paar regels code
Citaat:
Daarbij viel het me op dat je, net zoals je bij de telefoon app, tijdens het gebruik van de voicerecorder (van apple zelf) k terugkan naar de homescreen. (Dan verschijnt er zo'n groen/rood balkje op de plek van de statusbalk. Is dit iets wat voor meer apps mogelijk wordt? Nee heh? 8-}
Ik vermoed dat dat Apple only is. Ik meen zo'n balkje ooit eens ergens anders gezien te hebben, kan dat?
  #10  
Oud 1 April 2009, 11:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

Ondertussen staat beta 2 op mijn device en alle problemen die ik met de vorige beta had zijn opgelost! Hij draait heel erg vlot.
  #11  
Oud 1 April 2009, 13:15
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paplip Bekijk bericht
Beta 2? Leg uit waar is die dan te vinden en zijn er nog veranderingen toegepast werk de mms daar wel op?
Lees svp de modbreak in dit draadje even door!
Thanks voor de medewerking.
  #12  
Oud 1 April 2009, 13:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 287
Standaard

zijn er al mensen die een 1ste gen iphone veilig hebben geupdate van beta 1 naar 2 ?
ben een developer heb een alleen een Amerikaanse iphone
  #13  
Oud 1 April 2009, 15:14
ideveloper's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Locatie: Bodegraven
Berichten: 339
Send a message via twitter to ideveloper
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brimme Bekijk bericht
zijn er al mensen die een 1ste gen iphone veilig hebben geupdate van beta 1 naar 2 ?
ben een developer heb een alleen een Amerikaanse iphone
Ik heb het nog niet gedurft en zit er aan te denken een extra iPhone hiervoor aan te schaffen.
  #14  
Oud 1 April 2009, 15:53
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brimme Bekijk bericht
zijn er al mensen die een 1ste gen iphone veilig hebben geupdate van beta 1 naar 2 ?
ben een developer heb een alleen een Amerikaanse iphone
Vanavond ga ik het uitproberen
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #15  
Oud 1 April 2009, 16:02
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 34
Standaard

Tjonguh, volgens mij moet Apple wat functie namen gaan hernoemen. Beetje, werkingswijze veranderen wat in strijd is met functie naam (viewDidAppear bijv.). Lekker handig en logisch *not* :/
  #16  
Oud 1 April 2009, 16:21
ideveloper's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 April 2008
Locatie: Bodegraven
Berichten: 339
Send a message via twitter to ideveloper
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomas Bekijk bericht
Tjonguh, volgens mij moet Apple wat functie namen gaan hernoemen. Beetje, werkingswijze veranderen wat in strijd is met functie naam (viewDidAppear bijv.). Lekker handig en logisch *not* :/
Wat bedoel je precies?
  #17  
Oud 1 April 2009, 20:56
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 32
Standaard

Iemand de nieuwe GKPeerPicker al geprobeert of het werkt.

Heb al wel dat hij op zoek ik naar een andere iPhone maar ja heb geen 2 de iPhone waarmee ik kan connecten.

Een paar van mn screenshotjes




Groeten Dick
  #18  
Oud 2 April 2009, 10:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 March 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thomas Bekijk bericht
Tjonguh, volgens mij moet Apple wat functie namen gaan hernoemen. Beetje, werkingswijze veranderen wat in strijd is met functie naam (viewDidAppear bijv.). Lekker handig en logisch *not* :/
Ik stel voor dat je je nog wat verdiept in Cocoa, want over het algemeen is alles vrij logisch en goed doordacht. viewDidAppear wordt bijvoorbeeld aangeroepen als een view net in beeld gekomen is. Wat is daar niet logisch aan?
Als je de boel een beetje door hebt is het zo fijn om met Cocoa en objective-c te werken. Ik moet er niet meer aan denken om weer java te gaan zitten programmeren
  #19  
Oud 2 April 2009, 21:18
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2008
Berichten: 29
Standaard

mensen ik weet niet waar ik deze vraag moet stellen maar ik heb de 3.0 en wil upgraden naar 3.0 beta 2 nou zit ik bij vitu op zijn def acount ik heb geen contact met hem want hij reageert nergens op
kan hij me van zijn dev acount gooien? zoja kan ik dan nog upgraden of heb ik dan een gebrickte iphone weet effe niet wat ik moet doen stel dat ik het doe dan kan ik zeker niet meer terug naar 3.0 beta 1 graag advies b.v.d
  #20  
Oud 3 April 2009, 07:55
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 713
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Ik kreeg net op een beta 2 toestel een melding "baseband core dump in progress, this will take a few minutes". Ik heb zelf die melding nog nooit eerder gezien. De melding verscheen slechts een seconde of 3.
Iemand enig idee?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: iphone werkt niet meer ( deel 2 ) MisterM24 Unlock 8 16 July 2008 14:53
2 x IPhone 3G (betaal [deel] ticket) Common.Sense Koopinformatie Nederland 34 15 June 2008 18:13
Deel toetsenbord iPhone zwart edward007 Unlock [archief] 18 6 December 2007 22:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:02.