iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iPhone 2G start op tot apple logo na reset? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/32147-iphone-2g-start-op-apple-logo-na-reset.html)

Rogiertje 28-03-09 14:04

iPhone 2G start op tot apple logo na reset?
 
Hoi,

Ik heb een iPhone 2G met 2.2.1 firmware. Prima ding, ben hem alleen zat en wou hem even legen door settings->verwijder gegevens en ga terug naar standaardinstellingen oid.

Na een paar keer op "okee" en "ga door" te hebben geklikt kreeg ik een melding dat hij er een uurtje over zou doen, na 2 uur was hij nog bezig, rebootte een paar keer en op een gegeven moment was hij leeg en gestopt :mad:

Als ik hem nu opnieuw opstart geeft hij het apple logo, en soms komt er een wachtlogo (dat ronddraaiende ding) en verder gebeurd er niks. Windows herkent hem niet en QuickPwn vind hem ook niet.

Wat te doen? Ik wil hem weer werkend hebben uiteraard :eek:

ButcherJF 28-03-09 14:56

Klik hier eens. Eerst je iPhone helemaal uitzetten door de home- en sleepbutton tegelijk ingedrukt te houden totdat ie echt uit is.

bako 28-03-09 19:54

Dit komt veel vaker voor.
Je moet hem in dfu zetten en herstellen in itunes.
volgende keer zoekfunctie gebruiken aub ;)

Rogiertje 29-03-09 15:02

Nja het probleem is dus dat hij dat niet doet. Menu + power inhouden voor 10 seconden geeft een zwart scherm, en na aanzetten komt hij weer in hetzelfde loopje terecht van appeltje, nadenken, niks..

Destiny 29-03-09 15:39

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:56.