iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Applicatie problemen! HELP! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/32184-applicatie-problemen-help.html)

s-ophie-w 29-03-09 00:04

Applicatie problemen! HELP!
 
Een paar dagen geleden heb ik gratis applicaties gedowload via iTunes, myn iPhone gekoppeld aan de computer en gesynchroniseerd. Maar nu staan die nieuwe applicaties er niet op. Vervolgens ben ik ze maar via myn iPhone gaan dowloaden en toen kreeg ik de mededeling dat ik ze al had geinstalleerd met de vraag of ik toch door wilde gaan, ja aangegeven en ze zo toch ontvangen en kunnen gebruiken. Maar nu wilde ik de rest er opzetten en heb ik via het tablad 'Programma's' ze geprobeerd te installeren. Toen kreeg ik een foutmelding met iets heel raars;
De applicaties kunnen niet overgezet worden omdat u niet bevoegd bent op deze computer om dat te doen.
Maar ik heb myn iPhone alleen nog maar hier ingeplugd, hier geregistreerd en hier gesynchroniseerd. Kan het te maken hebben met het feit dat op deze iTunes al eens een andere iPod ingeplugd is geweest?

Help!

iMario 29-03-09 00:13

1 Bijlage(n)
Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld kunnen zoeken op de naam van het probleem. Kijk ook even mijn toegevoegde bijlage.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

~Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:48.