Wi-Fi Tmobile??

Wi-Fi Tmobile?? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, vraagje van een leek ik kan nog niet van 't internet van TMobile gebruik maken ivm opzegtermijn, maar als ik thuis ben kan ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 March 2009, 22:42
» iPhone US 4GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2009
Berichten: 2
Question Wi-Fi Tmobile??

Hoi, vraagje van een leek ik kan nog niet van 't internet van TMobile gebruik maken ivm opzegtermijn, maar als ik thuis ben kan ik wel inloggen via Wi-Fi.... op mijn eigen draadloze netwerk dus....

Nu lijkt 't me logisch dat ik dan geen kosten heb via orange/tMobile, maar voor de zekerheid wil ik 't hier toch even navragen... dus... als ik via Wi-Fi verbonden ben, heb ik dan kosten bij mijn mobile profider???

thnx
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 March 2009, 22:42
» iPhone 7 Plus 128GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2009
Berichten: 106
Standaard

Nope!!!! Gewoon de kosten van internet thuis.
  #3  
Oud 29 March 2009, 22:49
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MiiPhone Bekijk bericht
Hoi, vraagje van een leek ik kan nog niet van 't internet van TMobile gebruik maken ivm opzegtermijn, maar als ik thuis ben kan ik wel inloggen via Wi-Fi.... op mijn eigen draadloze netwerk dus....

Nu lijkt 't me logisch dat ik dan geen kosten heb via orange/tMobile, maar voor de zekerheid wil ik 't hier toch even navragen... dus... als ik via Wi-Fi verbonden ben, heb ik dan kosten bij mijn mobile profider???

thnx
Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit word al meerdere malen besproken op het forum, dus ga je vriendelijk verzoeken om voortaan de zoekfunctie eens te gebruiken of de wiki eens door te lezen

Zoals Serena al meld hoef je dat niet te betalen, let wel op dat je 3G/GPRS uitstaat. (voor de zekerheid, anders heb je misschien toch een keer via 3G gesurft, maar je ziet het Wi-Fi icoon boven in je springboard staan). Hoe je 3G/GPRS uitzet kan je vinden via de zoekfunctie.

Deze kan op slot, om het overzicht een beetje te behouden op het forum.

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 

Labels
kosten, tmobile, wi-fi


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tmobile Relax 35 Jaspero T-Mobile 9 17 October 2010 21:46
tmobile toestel activeren met een tmobile prepaid kaart Momentum T-Mobile 2 6 August 2010 23:17
registratie my tmobile joren91 T-Mobile 1 26 May 2010 16:19
Tmobile vs. Vodafone i.k. Koopinformatie Nederland 2 10 January 2010 17:30
quicknet en tmobile breezertje T-Mobile 0 9 October 2008 20:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:53.