DRINGEND turbosim + proximus??

DRINGEND turbosim + proximus?? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, ik heb net een iphone 3g gekocht en heb er ook een turbosim bijgekocht om te unlocken. ik ben proximus pay & go. Als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-04-09, 14:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Malle, belgie
Berichten: 10
Standaard DRINGEND turbosim + proximus??

Hey, ik heb net een iphone 3g gekocht en heb er ook een turbosim bijgekocht om te unlocken. ik ben proximus pay & go. Als ik de turbo sim + sim-kaart in de iphone steek zegt hij 'geen simkaart genstalleerd'. ik heb al een restore uitgevoerd e.d. Ligt dit aan de provider en moet ik overstappen naar een andere of ligt het aan iets anders? Wat moet ik doen?? Grtz
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-04-09, 15:09
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Dit ligt aan de turbosim, die werken erg slecht als je het mij vraagt. Helaas op dit moment wel de enige manier om 2.2.1 te unlocken. Heb je de iPhone trouwens in Belgie gekocht, want een Belgische iPhone is simlockvrij en dan heb je dus geen turbosim nodig.
  #3  
Oud 05-04-09, 15:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Malle, belgie
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pascalletje Bekijk bericht
Dit ligt aan de turbosim, die werken erg slecht als je het mij vraagt. Helaas op dit moment wel de enige manier om 2.2.1 te unlocken. Heb je de iPhone trouwens in Belgie gekocht, want een Belgische iPhone is simlockvrij en dan heb je dus geen turbosim nodig.
Nee, komt helaas uit Amerika. Moet ik dan een nieuwe turbosim kopen?
  #4  
Oud 05-04-09, 15:29
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Al die dingen werken slecht. Ik heb er hier 4 liggen, en er is er niet 1 die werkt met mijn kpn of vodafone sim in een iphone..
  #5  
Oud 05-04-09, 15:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Malle, belgie
Berichten: 10
Standaard

Wat ik wel raar vind is dat de simkaart van mijn papa (base) wel werkt in deze iPhone met dezelfde turbosim! Zou het dan toch niet aan de provider kunnen liggen?
  #6  
Oud 06-04-09, 10:17
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je stelt hier net dezelfde vraag.
Geduld is een schone deugd. Je zal in dat topic even goed geholpen worden.

//Slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Help! Dringend probleem! :( M1256S Jailbreak 9 10-02-11 15:17
Dringend!!!! Tommyke3700 iPhone algemeen 1 06-12-10 13:27
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 14:53
Belgi: TurboSim en Proximus macfreaker Overige providers Belgi 4 07-01-08 19:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:09.