iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   [Help!]Probleem na Jailbreaken (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/32559-help-probleem-na-jailbreaken.html)

Mr.Mac 06-04-09 14:53

[Help!]Probleem na Jailbreaken
 
Hallo ik ben Max en ik heb mijn iPhone proberen te jailbreaken, het probleem is dus dat mijn iPhone blijft hangen bij het Apple opstart logo. Hij maakt alleen contact met iPhoto maar niet met iTunes, dus ik kan hem niet herstellen. Ik heb de DFU ook al geprobeert maar dan krijg ik een foutmelding bij iTunes en staat er: er is een iPod(iPhone) aangesloten, maar deze kan niet worden geindentificeert. Koppel de iPod los en sluit hem opnieuw aan en probeer het opnieuw. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (2001).
Naja, ik vind het dus zwaar balen. Hoop een snelle reactie. Help!

ButcherJF 06-04-09 15:04

Je hebt ws. de nieuwste versie van OSX? Daarvan is het bekend dat die een probleem heeft met o.a. DFU. Gebruik een USB-hub en je probleem is opgelost. Zoek eens op '2001' en je zult zien dat je niet de eerste/enige bent.

King1987 06-04-09 18:44

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Zoals ButcherJF al aangeeft, gebruik een USB hub, dan kan je wel DFU mode gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:09.