iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   click and buy (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/32569-click-and-buy.html)

callmeHK 06-04-09 20:03

click and buy
 
Volgens mij ben ik niet de eerste die hier problemen mee heeft. Overigens weet ik niet of ik nu in het juiste gebied aan het posten ben maar ik volgens mij hoort het wel hier thuis.

Ik gebruik het al een tijdje, alles ging goed, probeer laatst me software te updaten, krijg ik de melding op mijn iphone, dat er een factuur probleem is. Ik thuis kijken, staat er dat ik ze nog 2 euro nog wat schuldig ben. Alleen krijg ik dit niet betaald. Er staat ook dat er een probleem is met mijn click and buy account en ik niet kan downloaden tot dit is opgelost. ( lekker duidelijk.. wat is nu het probleem? )

Als ik op klaar en doorgaan blijf klikken, kom ik op de site van CnB waar ik een 3 stappen validatie moet invullen. Deze redirect me weer naar itunes waar ik dan weer de error krijg, je hebt al 1 account, zoek een andere manier om te betalen.

Ik hoop dat iemand het heeft meegemaakt en heeft opgelost. Hopelijk snappen jullie wat ik bedoel anders kom ik aan het printscreenen :P

Thx

HK

iMario 06-04-09 20:05

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld kunnen zoeken op Click & Buy.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

~Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:28.