iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Probleem met toestelcode. Help! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/32763-probleem-toestelcode-help.html)

Ifzaren 10-04-09 22:08

Probleem met toestelcode. Help!
 
Beste mensen,

Ik heb een probleempje. Ik heb mijn iphone een paar maanden niet gebruikt (omdat ik even ben overgestapt naar blackberry). Maar nu wil ik weer gebruik maken van me iphone alleen weet ik niet meer wat de toestelcode is :(. Ik heb het nu een paar keer geprobeerd maar hij geeft nu aan dat ik de iphone moet aansluiten op itunes. Nou heb ik dat gedaan en geeft itunes aan dat ik eerst de toestelcode moet invoeren voor ik er wat mee kan doen.

Weet iemand hoe ik dit probleem kan verhelpen?

Mvg,

I. L.

Pascal717 10-04-09 23:44

iTunes vraagt de toestelcode omdat hij anders geen toegang krijgt tot de iPhone om te synchroniseren.
Het enigste wat je kan doen is de iPhone herstelllen (restore). Tijdens het herstellen word de toestelcode gereset. Na het herstellen kan je dan een nieuwe toestelcode ingeven. :rolleyes:

Ifzaren 11-04-09 02:56

Bedankt voor je snelle reactie. Ik vroeg me alleen af of je mij kunt vertellen wat ik precies moet doen om de iphone te kunnen herstellen. Moet ik een bestand downloaden? zo ja, waar kan ik die vinden? Kun je mij misschien iets meer vertellen.

Mvg,

I. L.

iCulture 11-04-09 05:10

Over herstellen of de Engelse term 'restore' ('restore firmware' of 'restore iphone' zijn goede zoektermen) is al heel veel geschreven, waaronder in onze uitgebreide wiki. Om het forum niet verder te vervuilen met zaken die al eerder besproken zijn, sluiten we dit topic.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:20.