iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   itunes en computer herkennen mijn iphone niet (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/3386-itunes-computer-herkennen-mijn-iphone-niet.html)

timmy099 07-12-07 17:53

itunes en computer herkennen mijn iphone niet
 
hoi,

ik heb een probleem. Ik heb onlangs een iphone gekocht en hebbem unlockt met de anysim-methode op je iphone zelf. Nu als ik hem aansluit op de pc ziet de pc de iphone als een soort camera-->??
Als ik men iphone in restore mode zet en itunes open vraagt hij me om te herstellen. Ik heb versie 1.1.1. Wat moet ik doen??
Help!

Mvg, Tim

ButcherJF 08-12-07 07:40

Als ik m'n iPhone aansluit op de laptop, dan verschijnt ook in eerste instantie een venstertje dat er een camera is aangesloten (Wizard camera en ??). Dat kan ik gewoon weg klikken. Als ik dan iTunes start zoekt die even (komt een pop-up venstertje) en daarna zie ik mijn gsm. Dat laatste doet ie bij jou niet?

Een wilde gok: heb bij een andere gsm gehad dat ik hem, alleen als ik hem aansloot op een USB-poort die rechtstreeks op het moederbord van de pc zat (meestal aan de achterzijde van je pc), in bepaalde programma's kon benaderen. Ik kon daarbij zeker geen USB-hub gebruiken, en ook de poorten aan de voorzijde werkten niet. Misschien de moeite waard dat eens te proberen?

timmy099 08-12-07 15:31

Heb het geprobeerd alles geprobeerd en nix werkt... :s Ik heb itunes 7.5, en als ik dat dan start gebeurt er gwoon nix...

Mvg Tim

ButcherJF 10-12-07 08:56

Ik kwam, min of meer toevallig, dit tegen: iPhone not recognized in iTunes for Windows
Kijk hier eens, misschien je oplossing. Je bent in ieder geval niet de enige, gezien het feit dat Apple zelf hem als nr. 1 in hun 'Top support topics' zet.

jetgadget 10-12-07 15:38

ik had het ook , zie je in bij programmas wel je apple mobile device support staan?
anders gaat het niet werken..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:43.