iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iphone 1.1.4 (uit USA) updaten voor een leek :-) (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/34422-iphone-1-1-4-usa-updaten-voor-leek.html)

StephanD 20-05-09 19:58

iphone 1.1.4 (uit USA) updaten voor een leek :-)
 
Beste,

Ik heb reeds een jaartje een iphone 2dehands gekocht van een kennis.
Deze had de iphone uit de verenigde staten geimporteerd en laten kraken zodat deze ook met de simkaart uit Belgie werkte.

Alles werkt al een jaartje redelijk voortreffelijk. Af en toe viel alles wel eens uit of kreeg ik de Iphone niet meer aan, maar dat heb ik dan wel kunnen oplossen.

Maar nu had ik graag de laatste nieuwe "firmware" er op gezet...
Alleen ben ik geen echte expert van computers en gsm's en ben ik zeer bang dat ik mijn iphone niet meer zou kunnen gebruiken door iets mis te doen...

Zou iemand mij eens precies kunnen zeggen hoe ik het aanpak?
Mijn huidige firmware is 1.1.4 (4A102). Ken ik rechstreeks van deze firmware naar de laatste nieuwe firmware updaten en hoe ga ik daarbij precies te werk? Want internet overspoelt je met informatie om te updaten ...

Iemand die mij alles in verstaanbare taal kan uitleggen ?

Alvast super bedankt !

King1987 20-05-09 20:02

Uit dit topic: https://forum.iculture.nl/f14/i...w-2-2-1-a.html de firmware downloaden, daarna shift+herstel in iTunes indrukken en deze firmware selecteren. Moeilijker is het niet.

Graag verzoek ik je om in het vervolg de zoekfunctie te gebruiken, hier is al veel over geschreven. (mocht je nog vragen hebben, na het lezen van dat topic, daar stellen aub)

Succes!

>slotje<


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:02.