iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Nieuwe iPhone 3G unlocken (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/34886-nieuwe-iphone-3g-unlocken.html)

Peunage 02-06-09 15:21

Nieuwe iPhone 3G unlocken
 
Hallo allen,

Omdat mijn oude toestel aan vervanging toe was heb ik vandaag een iPhone 3G 8GB gekocht, met een abonnement van T-mobile. Maar mij huidige abonnement loopt pas af in oktober, dus mijn abonnement met T-mobile begint dan pas. Het toestel heb ik al, maar natuurlijk zonder simkaart. Ik heb net een nieuw simkaartje van T-mobile bij de AH gekocht en ga hem nu activeren, maar wat moet ik doen om toch mijn Telfort kaartje te gebruiken dat ik in mijn oude toestel heb zitten? Hoe moet ik de iPhone unlocken? Ik heb werkelijk geen flauw idee welke versie ik heb en waar ik dat kan zien.

iScorpio 02-06-09 15:26

Dan is mijn eerste advies om hier even wat tijd voor vrij te maken en het forum eens te leren kennen en te zoeken. Daarna even de tijd om zo veel mogelijk door te nemen. Alles is hier te vinden en we hebben ook nog een WiKi ;)

Succes!

the-edge 02-06-09 15:29

Dat kan nu nog niet, je zult moeten wachten tot je abbonement bij T-Mobile actief wordt. Dus in oktober.

Een andere oplossing is om T-Mobile het toestel legaal te laten unlocken. De kosten hiervan moet je me even schuldig houden, ik geloof dat het +/- €140,- was.

Peunage 02-06-09 15:33

Ik heb er al behoorlijk veel over gelezen, maar ik kan door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer zien. Er zijn zoveel dingen waar rekening mee moet worden gehouden, ik dacht dat de meer ervaren leden mij konden helpen.


@the-edge

Is het ook niet mogelijk om het op een minder legale manier te doen?

PeterTe 02-06-09 15:57

Een rebel sim kopen. ;)

King1987 02-06-09 18:49

Met alle respect, maar mijn advies is ook (overgens gaf Scorpiosoft die ook) om eens rond te snuffelen hier op het forum.

Lees vooral dit stuk eens door: iPhone Modding - [iPhone 3G] Unlock op iPhoneclub.nl

Deze gaat toch op slot, dit om het overzicht te behouden op het forum, zodat er niet te veel unlock topic's komen :)

>slotje<


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.