iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Ik kom er echt niet meer uit, heel veel vragen tegelijk. (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/34920-kom-echt-niet-meer-heel-veel-vragen-tegelijk.html)

sharonskie 03-06-09 12:49

Ik kom er echt niet meer uit, heel veel vragen tegelijk.
 
Jongens ik ga van de ene topic naar de andere en het jargon vliegt me om de oren. ik heb een 3g versie 2.2.1 Ik wou hem jailbreaken maar eerst lees ik dat ik hem moet backuppen, daar snap ik al niets van! :confused: Er staat ergens shift en resetknop tegelijk in houden? :confused: Snap ik ook niet! Ik krijg de goede firmware niet te pakken en nu lees ik weer ergens dat je dan moet uitkijken met itunes en iets met banden of zo? :confused::confused::confused: Woont er iemand hier in Epe? En wil diegene mij helpen evt. tegen een kleine vergoeding, een slagroomtaart ofzo?
Ik lees ook wel erg veel hulp aanvragen, dan werkt dit weer niet en dan dat weer niet en die oplossingen die er dan bij staan lijkt mij helemaal abacadabra.:confused:
Iedereen zegt dat het zo makkelijk is, en het is ook leuk gedaan met fotootjes en alles erbij. Maar als je de bijschriften al niet snapt. Ik dacht dat ik altijd wel redelijk handig was met de pc maar hier voel ik mij gewoon dislectisch.:(

Timmeh_ 03-06-09 12:57

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Lees eerst dit goed door. Een back-up is niet noodzakelijk, maar daarmee kan je je opgeslagen games etc terugzetten na de jailbreak.

Ook zijn er al genoeg topics over jailbreaken waar je je vragen kunt stellen.

Omdat deze vragen al meerdere keren aan bod zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:48.