Firmware 1.1.3

Firmware 1.1.3 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) en nederlandse T9!!! daar zit ik nog t meeste op te wachten!!!!!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #321  
Oud 17 January 2008, 14:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

en nederlandse T9!!! daar zit ik nog t meeste op te wachten!!!!!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #322  
Oud 17 January 2008, 15:01
Vonny's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Bornem
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Vonny Stuur een bericht via Skype™ naar Vonny
Standaard

is er toch al of bedoel je voor firmwire 1.1.1?
  #323  
Oud 17 January 2008, 15:02
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Locatie: eindhovuh!!
Berichten: 41
Stuur een bericht via MSN naar guasto
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door graphsic Bekijk bericht
en nederlandse T9!!! daar zit ik nog t meeste op te wachten!!!!!
he-le-maal mee eens wat is dat irritant zeg dattie mijn nederlandse worden verandert in een of ander engels raar woord....
  #324  
Oud 17 January 2008, 15:13
Lau's schermafbeelding
Lau Lau is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 138
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door guasto Bekijk bericht
he-le-maal mee eens wat is dat irritant zeg dattie mijn nederlandse worden verandert in een of ander engels raar woord....
Ik weet niet of ik het goed begrijp, maar nederlandse taal en T9 en hoe je dat moet toepassen staat gewoon in de Wiki en is al binnen dit forum ruim aan het bod gekomen
  #325  
Oud 17 January 2008, 15:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 247
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door david007 Bekijk bericht
Jah die zogenaamde 1.1.3 unlock is wel echt alleen als je de oude bootloader hebt waar bijna niemand echt iets aan heeft
Sorry hoor, maar er zijn genoeg mensen die een bl3.9 iphone hebben en die k graag naar 1.1.3 willen. Ik leef mee met de 1.1.2 OTB mensen, maar laten we niet doen alsof die de enige zijn die op iets zitten te wachten...
  #326  
Oud 17 January 2008, 15:30
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Berichten: 92
Standaard

Er schijnt een speciale unlock service actief te zijn in USA:

  #327  
Oud 17 January 2008, 15:34
SuperDutch's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 335
Standaard

@graphsic
Hoe kom je erbij dat er NL T9 opzit? Zal wel prima zijn. Heb nu op mijn 1.1.2 ook nl maar dat werkt nog niet voor de volle 100%
  #328  
Oud 17 January 2008, 15:38
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Berichten: 70
Standaard

dag allemaal
hoe komt het eigenlijk, dat wanneer je de iPhone downgrade naar 1.1.2 en jailbreakt, je geen xsim kan gebruiken om te bellen?
dat snap ik niet goed
  #329  
Oud 17 January 2008, 15:43
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Locatie: eindhovuh!!
Berichten: 41
Stuur een bericht via MSN naar guasto
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lau Bekijk bericht
Ik weet niet of ik het goed begrijp, maar nederlandse taal en T9 en hoe je dat moet toepassen staat gewoon in de Wiki en is al binnen dit forum ruim aan het bod gekomen

hmm dankje gevonden
  #330  
Oud 17 January 2008, 15:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 493
Standaard

@ superdutch: ik las t ergens dat nederlands bij firmware 1.1.3 zit maar of het waar is betwijfel ik.

@ Lau: ja dat weet ik maar dat is een zelf in elkaar geknutselde T9 en dat werkt nog niet helemaal voor de volle 100% dus ik wacht op die van apple!
  #331  
Oud 17 January 2008, 15:57
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

heb hier een klant die hem automatisch heeft geupdate naar 1.1.3 ...
volgens die gast op hackintosch zou je kunnen downgraden....
dus niet..foutcode 1 krijg je te zien.

anyone???
  #332  
Oud 17 January 2008, 16:27
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Hengelo
Berichten: 88
Standaard

moet je wel die methode gebruiken die hij gebruikt heeft he?!! "normaal" downgraden kan niet...
__________________
fw 1.12 en t9 nederlands!
  #333  
Oud 17 January 2008, 16:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Berichten: 81
Standaard

TokTok
Nee vergeet het maar, voor zover ik heb gelezen zit jou klant voorlopig met een dure Ipod-Touch zie: [1.1.3] TURBOSIM Doesn't work ! - Hackint0sh , eerst moet de jailbrake voor 1.1.3 nog geschreven worden om uberhout iets te kunnen doen.
ltrrr
  #334  
Oud 17 January 2008, 16:38
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wicher Bekijk bericht
moet je wel die methode gebruiken die hij gebruikt heeft he?!! "normaal" downgraden kan niet...
hoe is dan die methode precies, dat bestandje wat hij heeft geeft bij mij een foutmelding
  #335  
Oud 17 January 2008, 16:55
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 524
Talking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Leduc Bekijk bericht
Er schijnt een speciale unlock service actief te zijn in USA:

komaan dit meen je toch niet das een grap
  #336  
Oud 17 January 2008, 17:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jeekes Bekijk bericht
komaan dit meen je toch niet das een grap
Zou 't?
  #337  
Oud 17 January 2008, 17:04
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 524
Standaard

als het geen grap was zou het alleen maar grappiger zijn....
  #338  
Oud 17 January 2008, 18:10
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Hahaha leuk is ie iniedergeval wel xD en ag ja wat gaan ze er aan doen? Het is volkome legaal xD

Greetz, Stiruam
  #339  
Oud 17 January 2008, 18:19
Koes's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Locatie: Heijningen
Berichten: 57
Standaard

Ik heb deze foto al gezien toen we nog op FW1.0.2 zaten, dus oud nieuws.
  #340  
Oud 17 January 2008, 18:19
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 6
Standaard

Hallo,

Ik heb sinds zondag een Iphone met versie 1.1.2 erop en bij simkaart een andere sim ervoor turbosim ofzo, nou heb ik helaas via itunes op ja geklikt om te update naar 1.1.3 waarna de iphone is vast gelopen. Ik heb opnieuw hersteld met Itunes nu staat er alleen emergency call mogelijk verder werkt er niks en de simkaart accepteert die niet. Wie kan mij helpen hem weer op 1.1.2 te krijgen zodat die weer werkt.

Graag mailen naar pierre_khalil@hotmail.com ( vergoeding is mogelijk )


Groet,

Pierre
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3.1.3 Firmware Herstellen naar OS 3.1.2 Firmware ( Gebruik van windows ) Sahtekar iPhone algemeen 2 9 May 2010 18:48
iPhone: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Jailbreak 1 14 January 2009 21:15
iPhone 1e gen.: Xpwn maak Custom firmware onder Windows. Firmware versie 2.0 tot en met 2.2 ArB Unlock 0 8 December 2008 21:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:14.