//

Sterrenmeisje biecht leugen op

Sterrenmeisje biecht leugen op discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Sterrenmeisje biecht leugen op: "Ik was bang van papa" Kimberley Vlaeminck, beter gekend als het 18-jarige 'sterrenmeisje', heeft haar leugen opgebiecht: ze was níet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21-06-09, 23:45
Scooter's schermafbeelding
Scooter Scooter is offline
• iOS 13.1.3
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 1.193
Angry Sterrenmeisje biecht leugen op

Citaat:
Sterrenmeisje biecht leugen op: "Ik was bang van papa"


Kimberley Vlaeminck, beter gekend als het 18-jarige 'sterrenmeisje', heeft haar leugen opgebiecht: ze was níet in slaap gevallen tijdens het aanbrengen van de inmiddels tot in Australië beruchte 56 getatoeëerde sterretjes in haar gezicht. De West-Vlaamse was bang voor de reactie van haar papa en verzon dan maar het hele verhaal. Kimberley geeft nu toe dat ze de werelberoemde en nogal opvallende tatoeage wel degelijk zelf wou.

56 voor de prijs van 3
Vorige dinsdag kwam Kimberley plots in het nieuws met haar tattoo die ze niet gewenst zou hebben. Naar eigen zeggen had ze drie sterretjes besteld en er 56 gekregen van de - geloof het of niet - ook eerder bizarre tatoeëerder. Het arme meisje wist zogezegd helemaal niks van de 56 hemellichamen en loog aanvankelijk dat ze in slaap gevallen was. Daarna - toen ze doorhad dat zelfs de strafste macho zulks niet zou kunnen afbrengen - verzon ze dat ze flauwgevallen was.

Internetster
In geen tijd werd ze zelf een - euh - ster, met dank aan het snelle en hypegevoelige internet. Ze werd het mikpunt van spot en hoon. Allerlei fotomontages en applicaties werden op de wereld losgelaten, onder meer een internettool om je eigen gezicht virtueel te laten tatoeëren met 56 sterretjes. Na Eddy Wally moet Kimberley zowat de meest uitgelachen Vlaming aller tijden zijn. Met dank ook aan haar ietwat buitensporige familie.

MNM
Een onwaarschijnlijk verhaal en meteen overal ter wereld 'talk of the town'. Hoe KON dit? De nu al tanende nieuwe radiozender MNM werd verdacht van een publiciteitsstunt. Niets daarvan: "Was het maar waar", horen we MNM-gezicht en notoir stuntenbedenker Peter Van de Veire mijmeren. Dat het relaas van de malle meid langs alle kanten rammelde, was voor het kleinste kind duidelijk. Dat een ervaren tatoeëerder een niet al te intelligent wicht van 18 niet wat meer bedenktijd liet voor zo'n overweldigende tattoo pal in het aangezicht, ook.

Furieuze papa

Kimberley was in eerste instantie echter meer dan tevreden over haar nieuwe gelaat. Enkel de sterretjes op de neus vond ze minder geslaagd. Maar toen papalief zijn dochter kwam ophalen, schoot hij in een serieuze furie. Het meisje vond er toen niet beter op dan te fantaseren wat u de laatste dagen overal hebt gelezen en gehoord. Een last valt nu van haar schouders en de rest van de wereld kan ook weer het gewone leven hervatten. Oef! (jv)
Bron: HLN home

Had het al door van de eerste dag dat ze loog in slaap gevallen bij een tattoo zetten je mag nog een beer van ne vent zijn je zal het altijd voelen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21-06-09, 23:48
King1987's schermafbeelding
King1987 King1987 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 6.0.1
• 6.0 beta
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Dit is wel chat, maar dit gaat niet meer over mac/pc/iphone/telefoons of in die richting. Dit is gewoon nieuws. Hiervoor zijn andere en betere site's voor

Daarom gaat hier een slotje op.

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:28.