iPhone reboot niet meer

iPhone reboot niet meer discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iPhoneclub leden, Gisteren heb ik stacks proberen te installeren via cydia. Na aanleiding van een iPhoneclub post. Maar toen ik dat gedaan had reboote ...Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24-06-09, 14:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper
Angry iPhone reboot niet meer

Beste iPhoneclub leden,

Gisteren heb ik stacks proberen te installeren via cydia. Na aanleiding van een iPhoneclub post. Maar toen ik dat gedaan had reboote mijn iPhone en starte niet meer op.

Ik heb een restore gedaan, maar dat heeft niet geholpen. Ook heb ik 3x mijn iPhone gejailbreaked. Hij werkt nu gewoon maar zodra het moet respringen of opnieuw op moet starten is hij dood, start niet meer op. En dan kan ik hem weer gaan jailbreaken.

Kan iemand mij vertellen wat ik moet doen? Ik heb al eerder een iPhone gehad maar die heb ik weg moeten doen wegens software problemen. Ik wil niet dat dat nog een keer gebeurt :'(

Bedankt voor jullie reacties

edit: Ik heb wel winterboard geinstalleerd. Heeft iemand het zelfde probleem gehad? En heeft diegene ook winterboard geinstalleerd? ..

Laatst gewijzigd door stijnjasper; 24-06-09 om 15:29.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24-06-09, 17:37
» iPhone XS 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 46
Standaard

Werkt hij zonder jailbreak wel normaal of niet?

Misschien kun je proberen alle instellingen te herstellen. Instellingen -> Algemeen -> Stel opnieuw in -> Herstel alle instellingen.
__________________
Finally Iphone again
  #3  
Oud 24-06-09, 18:26
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 664
Standaard

Als je Stacks via Cydia geinstalleerd hebt, dan heb je dat artikel niet goed gelezen! Daarin stond duidelijk dat de laatste versie (de enige die werkt met FW3.0) NIET via Cydia gedistribueerd gaat worden. Vandaar de uitleg hoe het dan wel te doen, in dat artikel...
De versie die jij hebt gebruikt, is dus verouderd. Bij softwareproblemen is het dan heel simpel: "UNdo what you did just before the problems started". De-installeren dus via Cydia. Herstart wel even hierna, om het systeem helemaal vrij te maken van eventueel nog in het geheugen geladen resources. Dat is de logische manier van software-problemen "troubleshooten".

/edit:
Ik kan hier niet genoeg voor waarschuwen blijkbaar... Voortaan beter lezen en nadenken voordat je iets doet in een opwelling. Als jij al een iPhone weg hebt moeten doen wegens softwareproblemen, dan kun je je nu toch echt wel eens afvragen hoe die ontstaan zijn en wie die software installeert... De iPhone is een heerlijk ding, maar de gebruiker kan hem inderdaad totaal onbruikbaar maken. Denk na!!! Of... verwijder je jailbreak om jezelf te beschermen. Dit is precies de reden waarom Apple het iPhoneOS op slot gezet heeft: de gebruikers beschermen tegen zichzelf "want ze weten niet altijd wat ze doen". Je hebt gisteren (en blijkbaar niet voor het eerst!) de bevestiging geleverd dat Apple toch ergens een punt daarin heeft, en dat een jailbreak gevaarlijk is! Gelukkig voor jou bestaat er dit forum. Maar JIJ blijft verantwoordelijk voor de werking van je iPhone, als je kiest voor een jailbroken iPhoneOS!

/edit2:
Ik raad je eigenlijk aan om nog eens te restoren, maar nu via iTunes en er verder niks meer aan te doen... En NIET de backup terug te laten zetten, maar klaar laten maken als NIEUWE iPhone. Helemaal opnieuw beginnen! En ook niet meer jailbreaken dus. Heb je dan nog dezelfde problemen, als beschreven, dan kom nog maar eens terug, want dan is het zeker geen softwareprobleem meer.

/edit3:
En ja, ik begrijp dat dit geen erg leuke reactie voor je moet zijn, maar durf in die spiegel te kijken en eerlijk tegenover jezelf te zijn. Als je niet weer een iPhone softwarematig wilt verknallen, doe het dan ook niet.
__________________
Wat is die zoekfunctie van dit forum toch heerlijk!

Laatst gewijzigd door Buur; 24-06-09 om 19:19.
  #4  
Oud 24-06-09, 18:59
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Wat ik ook wel zou willen weten, waarom heb je die iPhone weg moeten doen? IVM software problemen? dat is toch te herstellen? ardware fouten snap ik nog, maar software?

Tevens heeft Buur helemaal gelijk in zijn edit.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #5  
Oud 24-06-09, 19:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper
Standaard

@ Buur, Ik heb dit niet in een opwelling gedaan. Ik heb namelijk een post van iemand gelezen:
Citaat:
Dit voor de mensen die het allemaal te moeilijk vinden?
De oude stack 2.1 is gewoon met cydia OS3
te installeren.
ook stond er eerst in het bericht dat hij WEL in cydia te vinden was:
Citaat:
Origineel geplaatst door DouweM
Stack 2.2 komt NIET in Cydia

(iPhoneclub) Jaja, al aangepast.
Daarbij kreeg ik mijn iPhone niet meer in de DFU mode omdat hij niet wou opstarten. Nu heb ik geprobeerd hem op een andere computer te restoren. Wat met enige mazzel gelukt is. Toen ik mijn iPhone weer op mijn computer aan wou sluiten kreeg ik deze error:

0xE8000065, in een ander forum las ik dat je je iPhone gewoon even opnieuw moest opstarten. Wat ik probeerde, tevergeefs, omdat hij blijft hangen bij het bootlogo.

Nu moet ik hem dus weer zien te restoren, waar ik weer problemen mee ga krijgen omdat hij weer problemen heeft om in de DFU modus te komen. Als ik hem daarna met succes gejailbreaked heb op 3.0 en ik start hem vervolgens opnieuw op, dan krijg ik hem weer niet aan de praat. terwijl ik er nog niks mee gedaan heb. Wat vreemd is omdat alle fabrieks instellingen erop zouden moeten staan (+ Unlock + Cydia)


@ Chrisl Ik heb de iPhone weg gedaan omdat mijn ontgrendel knop bleef hangen. Zelfs na restores, downgrades en de hele mikmak deed hij het niet. Blijkbaar is er toch nog software op blijven staan, ook na de restore.


Ik hoop dat ik hierbij mijn probleem een beetje duidelijk heb gemaakt en dat mensen me misschien kunnen helpen i.p.v. me met de neus op de feiten drukken. En een 'simpele' undo gaat dus ook niet lukken omdat ik niet meer in mijn operating system kan komen.

Proost
  #6  
Oud 24-06-09, 20:45
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 664
Standaard

Je kletst eromheen! Jammerrrr... Je hoeft je naar mij of anderen niet schoon te praten, als je maar eerlijk bent tegenover jezelf! Je had duidelijk kunnen weten dat versie 2.1 niet de versie was waar het artikel over ging. Je had duidelijk kunnen weten dat je niet via Cydia moest installeren... etcetera. En jij gaat toch via Cydia die oude versie, waarvan duidelijk is dat die niet gaat werken in Cydia (waar gaat het artikel anders over) installeren? Kip zonder kop.
Ik druk je met je neus op de feiten om een reden. Je vertelt zelf dat je al een iPhone om softwareproblemen weg hebt moeten doen en dat je dat niet opnieuw "wilt laten gebeuren". Dat gebeurt niet vanzelf, dat gebeurt door jou! Leer van je fouten! Dat begint met eerlijk zijn naar jezelf. JIJ bent de veroorzaker van je eigen problemen. En dat heb ik trouwens ook bijna direct geroepen als reactie op die comment die jij als eerste aanhaalt (lees maar na in de artikel-comments, die geef ik ook een uitbrander wegens NIET NADENKEN).

De gebruiker is de zwakste schakel. Met een jailbreak komt dat duidelijk naar voren. Apple heeft dat heel goed begrepen, vandaar uberhaupt de "jail".

Zorg nou maar gewoon dat die iPhone via iTunes hersteld wordt, daar dient die Herstelknop juist voor. Verder niks doen als iTunes zijn werk laten doen, enkel aansluiten en op Herstel drukken. Kies voor configureren als nieuwe iPhone op het eind. Zorg eerst maar eens dat je iPhone weer fatsoenlijk werkt, voordat je weer van alles uit gaat halen op voorhand alweer. Je denkt en doet van alles, maar je weet niet eens waar je exact mee bezig bent, lijkt het wel... Nouja, hahaha, je acties bevestigen dat dan ook. Sorry, het is een feit. Maar laat ik het er niet compleet insmeren, al verdien je dat wel!

Ik lees nu pas voor het eerst over een unlock. Welke provider heb je? Oftewel: heb je die unlock wel zo hard nodig?

Oh, en voor alle duidelijkheid: wat versta jij onder een ontgrendelknop? Voordat ik ga roepen dat je softwareproblemen en hardwareproblemen helemaal door elkaar haalt.

Oh, en op je "proost: je _mag_ stronteigenwijs zijn, maar bedenk dan wel dat jij degene bent met een nietwerkende iPhone.
__________________
Wat is die zoekfunctie van dit forum toch heerlijk!

Laatst gewijzigd door Buur; 24-06-09 om 20:58.
  #7  
Oud 24-06-09, 21:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper
Standaard

Ik weet prima waar ik mee bezig ben. Een unlock heb ik nodig omdat ik bij kpn zit. En mij een uitbrander geven is nergens voor nodig, ik vraag om hulp, niet om meningen. Hou die dus lekker voor je.

Onder de ontgrendel knop versta ik: De 'Slider' - 'slide to unlock' ookwel, ontgrendelen. Ik weet natuurlijk het verschil wel tussen hard- en software.

En dan nog iets, ik heb al 3x tevergeefs mijn iPhone gerestored+jailbreaked, en dat heb je gelezen. Dus wat heb ik aan deze reactie? Niks, sorry, maar je vertelt alleen maar dingen die ik al weet.

Maar toch bedankt voor al je reacties en voor je tijd. Dat stel ik erg op prijs. Ik probeer nu voor de 4de keer mijn iPhone te restoren, en dan jailbreak ik hem nog een keer. En dit keer sync ik alleen mijn muziek en foto's en laat ik cydia even met rust. Ik ga maar eens kijken of dat werkt.

Bedankt
  #8  
Oud 24-06-09, 21:08
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Modbreak:
Beste gebruikers, kunnen we iets aardiger doen tegen elkaar. Iedereen maakt fouten, een forum is om elkaar te helpen, remember dan gaan we nu weer vrolijk verder

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 24-06-09, 21:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Nijmegen
Berichten: 131
Stuur een bericht via MSN naar stijnjasper
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht

Modbreak:
Beste gebruikers, kunnen we iets aardiger doen tegen elkaar. Iedereen maakt fouten, een forum is om elkaar te helpen, remember dan gaan we nu weer vrolijk verder

Dank u zeer, hier kan tevens ook een slotje op
  #10  
Oud 24-06-09, 21:29
Buur's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: /dev/null
Berichten: 664
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stijnjasper Bekijk bericht
en laat ik cydia even met rust.
Fantastisch! Dat is de hele tijd al wat ik, weldegelijk als hulp bedoeld, in essentie roep.

Succes.
__________________
Wat is die zoekfunctie van dit forum toch heerlijk!
  #11  
Oud 24-06-09, 21:31
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Slotje op verzoek

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 

Labels
iphone stacks bug, iphone start nier meer opEr zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[iPhone 3GS] Start niet meer op, na herstel (endless reboot ..) CRXDelSol iPhone algemeen 6 19-01-11 16:16
iPhone: Iphone 3G reboot niet na Jailbreak 3.0 IphoneLightyear Jailbreak 10 30-07-09 00:20
iPhone: Na quickpwn reboot de iPhone niet deligne Jailbreak 19 20-09-08 02:02
Endless reboot! Iphone start niet meer op! stereopanda Unlock [archief] 4 22-02-08 22:10
iPhone reboot niet na appsnap Peter Unlock [archief] 1 22-11-07 10:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are UitAlle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:47.