iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Rare jongen die beheerder hier (kopie voor Staf-archief) (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/3975-rare-jongen-beheerder-hier-kopie-voor-staf-archief.html)

C4Vette 21-12-07 23:27

Rare jongen die beheerder hier (kopie voor Staf-archief)
 
Opgepast!

Op diverse forums ben ik regelmatig actief maar dit forum slaat echt alles. Wat me al snel opviel is dat de beheerders je teksten aanpassen zonder dat te vermelden. Ok, als je iets tegen de regels doet is dat te verwachten maar geef iemand dan een waarschuwing. Zomaar in de tekst wijzigen is ronduit schandalig.
Omdat ik een iPhone te verkopen had reageerde ik op iemand zijn topic "te koop gevraagd". Daar werd door de beheerder al direct gedreigd dat mijn posts verwijderd zouden worden omdat ik onsportief zou zijn omdat ik het serienummer niet had vermeld. Wel was Dien zo vriendelijk om het mij uit te leggen waarom waarna ik het nummer heb doorgegeven.
Nu, een dag later, zijn al mijn post verwijderd. Ook weer zonder enige reden, waarschuwing of wat dan ook.

Hier heeft iemand (Beheerder) zijn roeping gemist of net 'Mein Kampf' (Ik vind dit nogal een grove vergelijking en niet door de beugel kunnen. Verder inderdaad een storm in een glas water. Michael) gelezen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:23.