iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iphone 3GS voorraad T-mobile shops (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/40174-iphone-3gs-voorraad-t-mobile-shops.html)

thijsboeree 22-07-09 11:04

iphone 3GS voorraad T-mobile shops
 
Hoi,

As vrijdag kan ik eindelijk mijn vreselijke N95 de bons geven!! En hopelijk hebben ze bij de T-mobile shops in Amsterdam nog een iPhone 3Gs liggen, is er iets bekend over de voorraad bij de T-mobile shops? Ik moet hem daar halen want ik zit vrijdag op "4 maanden vòòr contractsverlenging".

Groeten,
Thijs

PS. ik ben net nieuw hier maar wat een super site!:D

Ed7 22-07-09 13:25

Hoi Thijs,
Ik wacht zelf met smart op mijn nieuwe iPhone zodat ik mijn Nokia N73 uit het raam kan gooien dus ik weet hoe je je voelt :)
Over de voorraad in de winkels kan ik niet veel zeggen maar er heerst grote iPhone schaarste.

Ik heb de mijne telefonisch besteld op de 11e toen de levertijd op 2-4 weken stond. Toen ik gisteren belde werdt mij verteld dat de levertijd max 6 weken zou zijn en net zie ik op de T-Mobile site staan dat de levertijd 8 weken kan bedragen!
Je zou natuurlijk gewoon een beetje rond kunnen kijken in de 'echte' t-mobile winkels of ze er toevallig nog eentje hebben, maar dan moet je een beetje geluk hebben denk ik.

Veel succes met zoeken!
Ed

Destiny 22-07-09 13:36

Er is genoeg bekend over de voorraden. Die zijn er namelijk niet. Verwacht een levertijd van 6 a 8 weken. En dit was ook tevens te vinden via de zoekfunctie.

//Slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:50.