Duitsland krijgt eigen firmware

Duitsland krijgt eigen firmware discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Na google doorspitten zag ik op een Amerikaanse site dat Duitsland eigen firmware krijgt dus wellicht goed nieuws voor Tmobile simkaarten. Dus kun je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 September 2007, 22:57
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 32
Standaard Duitsland krijgt eigen firmware

Hoi

Na google doorspitten zag ik op een Amerikaanse site dat
Duitsland eigen firmware krijgt dus wellicht goed nieuws
voor Tmobile simkaarten.
Dus kun je in November deze firmware downloaden en zouden deze simkaarten moeten werken lijkt mij.ondanks de Tmobile lock.
Jammer dat ik deze site niet meer terug vind over de verschillende firmwares.

Erik
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 September 2007, 23:06
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Bilzen - Belgi
Berichten: 139
Stuur een bericht via MSN naar Lucas Send a message via twitter to Lucas
Standaard

Ja, maar dan werken enkel de T-mobile sim's van de Duitse T-mobile.
Dus voor andere sims is er nog steeds een lock hoor.
  #3  
Oud 29 September 2007, 23:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 32
Standaard

Hoi

Heb nu Vodafone en koop in Duitsland gelocked Vodafone toestelen en dit werkt prima.

Erik

Waarom niet met Tmobile.
  #4  
Oud 30 September 2007, 00:00
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Bilzen - Belgi
Berichten: 139
Stuur een bericht via MSN naar Lucas Send a message via twitter to Lucas
Standaard

Ik kan natuurlijk niet zeggen hoe dat gaat gaan, aangezien er nog geen iPhone verkrijgbaar is in Duitsland.

Maar ik ga ervan uit dat de situatie net zoals in Amerika gaat zijn en dan gaat die niet werken zonder een unlock.
(Ik kan dat natuurlijk niet bevestigen maar denk wel dat Apple daar maatregelen heeft tegen getroffen)
  #5  
Oud 30 September 2007, 11:14
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nou kiwi dat gaat dus niet lukken met een gelockte iphone jou tmobile kaart erin stoppen. Als je wat beter op de forums had gelezen toen de iPhone uitkwam dan had je kunnen weten dat de gewone at&t kaarten niet werkten op een gelockte iPhone. Pas toen iasign uitkwam was het mogelijk om deze kaarten te gebruiken.
De eigen duitse FW heeft vooral te maken met taal en keyboard etc. Voor de rest is de FW precies het zelfde als de US versie alleen in het duits.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:00.