Turbosim en Apple saft

Turbosim en Apple saft discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Ik zit in de laatste fase om mijn IPhone de laatste versie te unlocken. Terminal helemaal gevolgd en er zit nu Apple saft op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 December 2007, 14:28
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard Turbosim en Apple saft

Hoi
Ik zit in de laatste fase om mijn IPhone de laatste versie te unlocken.
Terminal helemaal gevolgd en er zit nu Apple saft op mijn Iphone nu zelfs twee keer.
In mijn menu staat:
SIM applications-> Setup en 2x Apple Saft.
Niets reageert ik krijg geen ' set'

kan iemand mij helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 December 2007, 20:23
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Heb nu een upgrade gedaan naar 1.1.2 en Apple Saft liet zich nu wel setten.
Dat is gelukt
  #3  
Oud 26 December 2007, 23:10
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Dus opgelost...kan deze discussie op slot.

//slotje
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TurboSIM iCulture Wiki - Begrippen 42 2 May 2009 21:19
TurboSim 1.1.3 Reckless Archief 1 20 February 2008 20:20
FW 1.1.2 en TurboSim Fresh Unlock [archief] 82 27 January 2008 21:51
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 14:53
Turbosim like the007 Archief 0 26 December 2007 18:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:06.