Blokkade Iphone 3GS

Blokkade Iphone 3GS discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Gisteren sloot ik mijn Iphone aan mijn computer en Itunes vroeg of ik mijn Iphone wilde updaten. Dat heb ik gedaan... Sindsdien geeft Itunes aan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 August 2009, 10:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 25
Standaard

Gisteren sloot ik mijn Iphone aan mijn computer en Itunes vroeg of ik mijn Iphone wilde updaten. Dat heb ik gedaan... Sindsdien geeft Itunes aan dat ik een ongeldige simkaart gebruik en kan ik mijn Iphone niet meer gebruiken.

Wat moet ik nu doen? Jailbreaken? Restore?

Ik heb met Raindinges iets geprobeerd, maar dan krijg ik die foto in beeld en verder gebeurt er niets.
Via Windows lukt het me ook niet om Redsn0w te gebruiken... Wie en waar kunnen ze me helpen??

Iphone 3GS 32Gb

Geert

Als ik Redsn0w gebruik, geeft hij na het selecteren van de Firmware: Unable to recognize specified IPSW..?

Laatst gewijzigd door iMario; 15 August 2009 om 11:45. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #2  
Oud 15 August 2009, 10:39
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Je moet niet FW 3.0.1 in Redsn0w gebruiken, maar FW3.0
  #3  
Oud 15 August 2009, 10:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 25
Standaard

?wat bedoel je daar mee? waar gaat het mis?
  #4  
Oud 15 August 2009, 10:47
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Wel, Redsn0w werkt (nog) niet met FW 3.0.1, daarom moet je FW3.0 inladen..
  #5  
Oud 15 August 2009, 10:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 25
Standaard

Sorry ik ben een n00b... waar moet ik dat inladen? op m'n computer? Iphone?

iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw

Deze heb ik...

Laatst gewijzigd door iMario; 15 August 2009 om 11:43. Reden: Gebruik voortaan de Edit/MQuote-knop.
  #6  
Oud 15 August 2009, 10:50
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Volg misschien even deze handleiding..

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SirG Bekijk bericht
iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw

Deze heb ik...
Dat is die die je moet inladen..

Laatst gewijzigd door iMario; 15 August 2009 om 11:43. Reden: Gebruik voortaan de Edit/MQuote-knop.
  #7  
Oud 15 August 2009, 10:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Berichten: 25
Standaard

Dat lukt dus niet, dan geeft ie aan dat hij de Firmware niet herkend... maar ik ga het nu ff proberen op OS. zit op Windows via bootcamp

Done.... thanks... Was al bang dat ik alles weer kwijt zou zijn... maar het is weer m'n vertrouwde Iphone... haha...

Bedankt voor de wijsheid, Topic kan gesloten worden...

Laatst gewijzigd door iMario; 15 August 2009 om 11:43. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
  #8  
Oud 15 August 2009, 11:35
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Fijn dat het werkt. Dit was gewoon een gevalletje simlock.

Daarom--> slotje

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone blokkade Voip, Fring en Slingplayer kingster Vodafone 81 20 May 2011 23:19
iPhone 3GS: 4.0.1 accelerator blokkade opheffen httuna Unlock 3 16 August 2010 11:42
Nieuwe iphone 3gs, hoe krijg ik alles van mn oude iphone op mn 3gs? chmderksen Archief 1 15 February 2010 10:09
display blokkade bij bellen JackvO iPhone algemeen 2 3 February 2010 21:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:14.