tomtom

tomtom discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, ik hoorde dat de tomtom uit is voor de Iphone, heb hem natuurlijk gelijk gekocht en gedownload alles leuk geinstalleerd helemaal blij, en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21-08-09, 21:32
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: in Belfeld. Dorpje bij Venlo
Berichten: 8
Standaard tomtom

Hallo allemaal, ik hoorde dat de tomtom uit is voor de Iphone, heb hem natuurlijk gelijk gekocht en gedownload alles leuk geinstalleerd helemaal blij, en nu doen eva en of bram het niet. Ik hoor niks zeggen. Wie kan me helpen?
Wat doe ik verkeerd?

Groetjes jos.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21-08-09, 21:34
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

Staat je geluid wel aan?
Even op de onderste balk klikken en het geluid helemaal vol zetten..
  #3  
Oud 21-08-09, 21:46
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: in Belfeld. Dorpje bij Venlo
Berichten: 8
Standaard

Hoi Iphoneloos,

Hartstikke goed van je. Hoe eenvoudig kan het zijn? Als je het weet. Succes met je scherm, bedankt voor je snelle reactie!!

Jos
  #4  
Oud 21-08-09, 23:36
» iPhone US 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 7
Standaard

Tomtom voor iPhone gekocht, maar krijg het niet aan de praat. "Slecht GPS signaal". Op de site van Tomtom de faq gecheckt, die zegt dat hij de eerste keer tot vijf minuten zoekt. Maar al wacht ik tien minuten, geen resultaat. Wie heeft een idee waar het aan ligt of wat ik fout doe? Alvast dank voor je reply.
  #5  
Oud 21-08-09, 23:41
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.172
Standaard

probeer het even in een topic dat over dat probleem gaat tijlonmac.

dit topic kan dicht.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TomTom: Tomtom openen vanuit Safari via tomtom:// URI? Ruud_ iPhone Navigatie 0 24-11-09 20:08
tomtom Benelux geen geluid -> tomtom support wilt niet helpen jeroenhermans Archief 3 24-08-09 16:56
TomTom: Speculatie: TomTom Navigator 7 aangekondigd, TomTom is klaar voor de iPhone? iCulture iPhone Navigatie 0 29-05-09 18:40
TomTom: ervaring tomtom i.c.m handsfree bellen via carkit van tomtom ross iPhone Navigatie 3 09-10-08 22:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:13.