kan niet registeren omdat ik geen t-mobile sim heb ?

kan niet registeren omdat ik geen t-mobile sim heb ? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil vanavond mijn G3 gereed maken voor KPN. dus ik een "maagdelijke" G3 uit doos gehaald maar omdat ik moest registeren. start ik Itunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26-08-09, 20:09
andre-nl's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 102
Standaard kan niet registeren omdat ik geen t-mobile sim heb ?

Ik wil vanavond mijn G3 gereed maken voor KPN.
dus ik een "maagdelijke" G3 uit doos gehaald maar omdat ik moest registeren.
start ik Itunes op maar ik heb geen T-mobile sim en nu ??.

Want ik kan hem niet reg. maar dit moest toch om hem te jailbreaken waarna unlocken ?.

Help.

andre
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26-08-09, 20:21
Pascal717's schermafbeelding
» iPhone 7 256GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Overpelt (Belgi)
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Pascal717 Send a message via twitter to Pascal717
Standaard

Gewoon redsn0w gebruiken, dan via Cydia ultrasn0w downloaden en opstarten
__________________
iPhone 8 Space Grey - iPad Pro 9,7" - Apple Watch Sport 42mm
  #3  
Oud 26-08-09, 20:26
andre-nl's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 102
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pascal717 Bekijk bericht
Gewoon redsn0w gebruiken, dan via Cydia ultrasn0w downloaden en opstarten
Top,
dan ga ik zo beginnen (lets hope ....)

Andre
  #4  
Oud 26-08-09, 20:47
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.892
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Dit was ook makkelijk te vinden met de zoekfunctie,
vandaar een slotje.

// Slotje
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
heb iphone 3G 3.1.3 ge-jailbreakt met blacksnow, maar heb geen 3Gsignaal van t-mobile lutador T-Mobile 1 07-03-10 20:00
Mijn SIM card wordt niet ondersteund, maar heb wel een T-Mobile abonnement! boijke T-Mobile 8 05-03-10 21:38
Kan niet resetten omdat door netwerkproblemen de update niet kan Sabine91 iPhone algemeen 2 09-08-09 08:01
kan geen popupvensters openen omdat er te veel pg open zijn roelf iPhone algemeen 3 04-07-08 21:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:46.