iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Cydia start niet meer op. (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/42686-cydia-start-niet-meer-op.html)

Ducosebel 30-08-09 00:27

Cydia start niet meer op.
 
Hallo.

Ik heb sinds vandaag het probleem dat Cydia niet meer opstart. Als ik Cydia aanklik start hij op. Met de "Loading Data" mededeling. En dan even wachten. De ene keer duurt het wat langer. Dan wat korter.. Maar hij gaat weer naar het springboard..

Ik heb software reset gedaan. force reset. nog even op de computer aangesloten. Winterboard themes uitgeschakeld. respring.. enz.
Ik heb niet iets bijzonders gedaan. Wel is wat gedownload van Cydia maar daarna deed hij het gewoon weer. Ik zit op de "grafical only" channel. Verder nog niet iets gedaan met SSH.

Enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Grts. Duco

:::Edit:::

Ik ben met iPhoneBrowser naar /var/lib/apt/lists gegaan en volgens een forum die blijkbaar niet genoemd mag worden.. de bestanden verwijderd in die map. Behalve de map partial. Reboot. En daarna nog is Cydia. Er is wat verandert.. Cydia start op en binnen een seconde zit ik weer op het springboard.. i.p.v. na 10 seconden..

Kan ik niet met Redsn0w de jailbreak opnieuw uitvoeren of gaat het dan helemaal mis/gebeurt er niks mee?

Stefandaman 30-08-09 08:03

Hoi,
Ik heb hetzelfded als jou gehad en ik heb de jailbreak nog een keer gedaan, en toen was die goed.

Ik zou dus weer de jailbreak gaan doen.
Succes!

Timmeh_ 30-08-09 09:30

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld deze discussie kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag al meerdere keren aan bod is gekomen, sluiten we deze discussie.

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:27.