foutmelding 1601 bij restoren

foutmelding 1601 bij restoren discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) ik had eerst het probleem dat mn iphone bleef hangen op het lege batterij scherm. dankzij hulp van het forum ben ik nu een stap ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 September 2009, 15:16
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 21
Standaard foutmelding 1601 bij restoren

ik had eerst het probleem dat mn iphone bleef hangen op het lege batterij scherm.

dankzij hulp van het forum ben ik nu een stap verder en dat is dat itunes hem weer ziet en zegt dat ik hem moet herstellen.

ik hellemaal blij totdat ik de 1601 melding kreeg.

kan iemand mij duidelijk uitleggen hoe ik dit verhelp?

had al gelezen dat alles van apple van de pc af moet en dan opnieuw geinstalleerd moet worden.

dit gister nog geprobeerd maar ook geen suc6....

wordt hier een beetje hopeloos achter mn pc dus HELP AUB!!!

gr paul
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 September 2009, 15:40
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door crystalclear Bekijk bericht
ik had eerst het probleem dat mn iphone bleef hangen op het lege batterij scherm.

dankzij hulp van het forum ben ik nu een stap verder en dat is dat itunes hem weer ziet en zegt dat ik hem moet herstellen.

ik hellemaal blij totdat ik de 1601 melding kreeg.

kan iemand mij duidelijk uitleggen hoe ik dit verhelp?

had al gelezen dat alles van apple van de pc af moet en dan opnieuw geinstalleerd moet worden.

dit gister nog geprobeerd maar ook geen suc6....

wordt hier een beetje hopeloos achter mn pc dus HELP AUB!!!

gr paul
Bij herstellen in DFU-mode krijg je deze foutmelding ook?
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 7 September 2009, 15:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Berichten: 62
Standaard

Had je hem toevallig in je dock staan toen je probeerde te restoren? Zo ja, plug het usb kabeltje eens rechtstreeks in de PC
  #4  
Oud 7 September 2009, 16:23
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 21
Standaard

de iphone zit rechtstreeks met de usb kabel in de pc.

weet ff niet meer hoed dfu mode werkt maar volgens mij kreeg ik hem daar niet in.

enige waar de phone op reageerd is home plus power knop inhouden dan flikkert het scherm dan hou ik de homeknop nog ff in en dan ziet itunes hem en zegt ie dat ie in herstel mode staat.

heb met ibrick geprobeerd maar dat doet helemaal niks bij mij.....

nu voor de 2de keer alles van apple eraf gegooid en opnieuw geinstaleerd, kijken oif ie het nu wel wil doen

keep your fingers crossed, ofzoiets!
  #5  
Oud 7 September 2009, 16:25
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 21
Standaard

zie al mn muziek en apps nog in itunes staan terwijl ik deze net eraf heb gegooid

neem aan dat er ergens nog steeds iets van apple achterblijft na het wissen....

dat word tmobile dan maar bellen
  #6  
Oud 7 September 2009, 16:50
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Berichten: 21
Standaard

nou net tmobile gebeld, kreeg 2 tips waar ik niks aan had dus ga de iphone afleveren bij de shop en dan mag ik 10 werkdagen wachten op reperatie..........

leuk zon iphone, als ie werkt!

iig bedankt van mij mag er een slot op

mvg paul
  #7  
Oud 7 September 2009, 16:53
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Op verzoek en bij gebrek aan een oplossing een slotje.

// Slotje
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foutmelding 1601 bij herstel matthijst iPhone algemeen 10 5 June 2010 10:57
foutmelding bij restoren iPhone 3gs 3.1.2 rlnrt Archief 4 29 March 2010 21:02
Oplossing error 1601 bij upgrade iPhone naar 2.0 iPhone911 Unlock [archief] 9 5 August 2008 19:17
Foutmelding bij restoren Paolo_Totti Unlock [archief] 5 29 February 2008 22:05
Foutmelding (1601) topke Unlock [archief] 34 13 February 2008 21:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:27.