[TKA] Inkoopactie Ultrasim DEEL1

[TKA] Inkoopactie Ultrasim DEEL1 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Meyotch MacMorre en Sjempie ik ben blij dat het opgelost is voor jullie. Wat de standby tijd betreft vind ik het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #441  
Oud 13 January 2008, 13:46
MacMorre's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: 's Gravenwezel (Antwerpen)
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Meyotch Bekijk bericht
MacMorre en Sjempie ik ben blij dat het opgelost is voor jullie. Wat de standby tijd betreft vind ik het sowieso al tegenvallen. Elke dag moet ik de iPhone opladen want dan is die alweer leeg (ik gebruik hem ook redelijk natuurlijk)
mja, maar teveel kan je niet verwachten h... groot helder scherm, Wi-Fi, elektrische spanning voor touch, hij is supersmal,... Dat was een beetje te verwachten h...
maar 'kvind het leefbaar hh

Greetz
__________________
 MacMorre 
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #442  
Oud 13 January 2008, 14:07
Meyotch's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Drachten
Berichten: 237
Standaard

Dat is waar MacMorre. Ik wist eigenlijk ook niet zo goed wat ik kon verwachten alleen las ik dat verschillende gebruikers het over 3 a 4 dagen hadden. Dan vind ik 1 dag toch wel weinig. Maar zolang ik hem een volle dag zonder problemen kan gebruiken is er niks aan de hand.
  #443  
Oud 13 January 2008, 15:19
Meyotch's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Drachten
Berichten: 237
Standaard

Jongens zojuist kreeg ik het volgende berichtje van Lumpii:

Bij nader inzien heb ik er helemaal naast gezeten met de conclusies dat je er extreem veel aan verdient oid. Ik wil je hiervoor dan ook graag mijn excuses aanbieden. Ik had je nooit in het openbaar zo mogen beschuldigen, aangezien je er erg veel tijd en moeite in steekt. Goed gedaan en ga zo door!

Zelf ben ik daar erg blij mee. Het getuigt van lef om je fouten toe te geven. Voor mij is hiermee de kous af.

Mitch
  #444  
Oud 13 January 2008, 17:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 22
Standaard

Ik zat er gewoon naast, dus vandaar mijn excuus...Goed gedaan Mitch
  #445  
Oud 13 January 2008, 20:26
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Hallo allemaal,

wil even iets kwijt over het ontvangst van mijn iPhone.
Binnenshuis lijkt het slechter als met mijn vorige telefoons.
Al weet ik niet of je 1 streepje op je iPhone kunt vergelijken met bv een 1 streepje op je Nokia of HTC.

Buiten lijkt het ontvangst veel beter. Reed net langs de Walibi ( polder ) en had daar vol ontvangst! Daar had ik in het verleden met GEEN 1 telefoon ontvangst. Helemaal top dus.

Over het standby probleem en het daarbij behorende netwerk verlies heb ik geen klachten, werkt goed dus.

Heb alleen probleempjes met het T9 woordenboek, vindt dat T9 de woorden maar "vreemd" aanvult. Hebben jullie hier ook last van?

Groetjes PJ
  #446  
Oud 13 January 2008, 20:36
Meyotch's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Drachten
Berichten: 237
Standaard

PJ,

Bij mij vult T9 de woorden ook erg vreemd aan. Ik weet ook niet hoe dat kan maar het is altijd nog beter dan het Engelse woordenboek voor mij.
  #447  
Oud 13 January 2008, 20:47
MacMorre's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: 's Gravenwezel (Antwerpen)
Berichten: 55
Standaard

Ja in het begin is het ook zo, dat hij de woorden nog moet leren. hij onthoudt natuurlijk veel voorkomende woorden, wss zoals jullie vorige gsm's.
Het is natuurlijk wel een beetje aanpassen, want vroeger vulde je gsm aan met de letters in dezelfde cijfertoets, en nu met de letters naast de lettertoets. Ik moet zeggen dat ik nu na 2 dagen al enkele keren positief ben verrast van welke woorden hij kent...
m.a.w: Het went wel!

HIJ = iPhone!

Greetz!
__________________
 MacMorre 
  #448  
Oud 13 January 2008, 21:03
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Hallo,

weet iemand waar ik een scientific calculator kan vinden?

Groetjes PJ
  #449  
Oud 13 January 2008, 21:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Berichten: 29
Standaard

Zoek ff op MACalc
  #450  
Oud 13 January 2008, 21:56
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Ga ik ff doen, thx
  #451  
Oud 13 January 2008, 21:58
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Geldermalsen
Berichten: 15
Standaard ultrasim.

ik heb de i-phone gejailbreaked, weer ge-upgrade naar 1.1.2 Tot zover geen problemen. Via Wi-Fi kan ik alles doen met de i-phone. Alles werkt.
Nu pas ik mijn simkaart (Vodafone) aan, hij past in de i-phone. Nu pincode ingetikt en de telefoon herkent de kaart en ik heb netwerk.
Echter als ik op mijn keypad n nummer intype van het te bellen nummer gaat hij terug naar het begin menu van de i-phone. Als ik mijn mobiele nummer bel krijg ik mijn voicemail.
Iemand enig idee??
Ik heb wel kunnen bellen door een contact aan te maken en die te bellen.Dan gaat mijn huistelefoon wel over.
Als ik de AT&T kaart erin doe kan ik wel een volledig nummer intypen via de keypad en dan ook call drukken. Daarna geeft ie aan dat er geen verbinding is.
Ik weet het eigenlijk niet meer.
Een van jullie misschien??
Groeten, Bart
  #452  
Oud 13 January 2008, 22:07
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 89
Standaard

@ bart: heb je Iworld al geinstalleerd?
  #453  
Oud 13 January 2008, 22:11
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Geldermalsen
Berichten: 15
Standaard

dat zegt me niets. IIk heb nog helemaal geen dingen er nieuw op gezet na de jailbreak.
  #454  
Oud 13 January 2008, 22:39
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 524
Standaard

dat moet je dus wel doen
  #455  
Oud 13 January 2008, 22:39
MacMorre's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: 's Gravenwezel (Antwerpen)
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bart geldermalsen Bekijk bericht
dat zegt me niets. IIk heb nog helemaal geen dingen er nieuw op gezet na de jailbreak.
Daar is dus je probleem... Het is cruciaal om iWorld te installeren.
Ga naar je Installer (blauw icoontje)
> Install (linksonderaan)
> scrol naar beneden tot : Tweaks (1.1.2)
> Installeer iWorld
Dit zal voorkomen dat je gsm crashed wnnr je wil bellen. Je stelt na de installatie iWorld in door je land in te voeren, dan iPhone herstarten en normaal moet je problemen verdwenen zijn.

Succes
__________________
 MacMorre 
  #456  
Oud 13 January 2008, 22:44
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Geldermalsen
Berichten: 15
Standaard

ben er mee bezig. Dank je voor je snelle reactie!!
Top
  #457  
Oud 13 January 2008, 22:45
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Geldermalsen
Berichten: 15
Standaard

dat is de oplossing. Nogmaals bedankt!!!!!!!!
  #458  
Oud 13 January 2008, 22:49
MacMorre's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: 's Gravenwezel (Antwerpen)
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bart geldermalsen Bekijk bericht
dat is de oplossing. Nogmaals bedankt!!!!!!!!
Good for you!
Veel plezier ermee!
__________________
 MacMorre 
  #459  
Oud 13 January 2008, 22:53
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Geldermalsen
Berichten: 15
Standaard nog n vraagje.........

Als jullie dan toch bezig zijn......
Enig idee hoe ik de telefoonnummers van mijn simkaart overzet op de i-phone??
  #460  
Oud 13 January 2008, 22:56
MacMorre's schermafbeelding
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: 's Gravenwezel (Antwerpen)
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bart geldermalsen Bekijk bericht
Als jullie dan toch bezig zijn......
Enig idee hoe ik de telefoonnummers van mijn simkaart overzet op de i-phone??
even googlen, daar bestaat een applicatie voor...
UPDATE: Het heet : SIMport
https://forum.iculture.nl/f8/ap...n-simport.html


greetz
__________________
 MacMorre 

Laatst gewijzigd door MacMorre; 13 January 2008 om 22:58.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[TKA] Inkoopactie Ultrasim DEEL2 Meyotch Archief 105 31 January 2008 20:12
UltraSIM probleempje joostje18 Unlock [archief] 5 17 January 2008 17:06
UltraSIM + Mobistar v8x Mobistar 7 13 January 2008 13:16
UltraSIM contacts joostje18 Unlock [archief] 4 12 January 2008 17:27
UltraSIM iCulture Wiki - Begrippen 0 25 December 2007 00:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:05.