[TKA] Inkoopactie Ultrasim DEEL1

[TKA] Inkoopactie Ultrasim DEEL1 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Helaas ben ik mijn tweede vodafone simkaart kwijt. Ik heb geen zin om een nieuwe duo kaart aan te vragen aangezien ik dan weer alles ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #481  
Oud 15 January 2008, 15:58
Meyotch's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Drachten
Berichten: 237
Standaard

Helaas ben ik mijn tweede vodafone simkaart kwijt. Ik heb geen zin om een nieuwe duo kaart aan te vragen aangezien ik dan weer alles opnieuw in de iPhone moet stoppen en daar heb ik geen zin in.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #482  
Oud 15 January 2008, 19:46
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

vandaag de ultrasims gekregen, een half uur moeten proberen om het erin te steken, maar is uiteindelijk gelukt
werkt perfect
nogmaals bedankt meyotch!
  #483  
Oud 15 January 2008, 23:09
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

oke mensen, ik heb een probleempje
m'n contactpersonen staan nog op mijn simkaart
hoe kan ik daar toegang tot krijgen via de iphone?
of moet ik de simkaart er weer uit zien te peuteren om m'n contactpersonen over te typen of synchroniseren??
  #484  
Oud 15 January 2008, 23:28
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Nee via Simport in installer!
  #485  
Oud 15 January 2008, 23:36
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stibou Bekijk bericht
Nee via Simport in installer!
staat bij mij niet in installer
  #486  
Oud 15 January 2008, 23:40
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Vlaams-Brabant, Belgi
Berichten: 144
Standaard

al gevonden hoe: SIMport.app - Import contacts from SIM to iPhone
  #487  
Oud 25 January 2008, 21:34
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 5
Standaard

zijn er nog ultrasimkaartjes te koop, ik verneuk net mijn kaartje van mijn Iphone die ik gekocht had in Thailand.
  #488  
Oud 25 January 2008, 21:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Kijk naar actie2. Hij bestelde er een aantal extra. Dus zal wel geen probleem zijn denk ik.
  #489  
Oud 25 January 2008, 22:35
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 5
Standaard

dank je Krideri, ik heb hem al gemailt
  #490  
Oud 28 January 2008, 22:08
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 16
Standaard

hallo mede iphone vrienden, kunnen wij al bellen met 1.1.3?
Ik heb net als jullie een kaartje gekocht bij meyotch.
ben benieuwd,

PJ
  #491  
Oud 28 January 2008, 22:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 57
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PJBoek Bekijk bericht
hallo mede iphone vrienden, kunnen wij al bellen met 1.1.3?
Ik heb net als jullie een kaartje gekocht bij meyotch.
ben benieuwd,

PJ
Zolang je de soft-update doet (die van het devteam bijvoorbeeld) en de baseband niet update kan je er prima mee bellen. Ik heb het zondag gedaan, was 10 minuutjes werk. Wel eerst je zelf geinstalleerde apps uninstalleren, anders kan je het niet meer installeren, en na de update werken nog niet alle programma's, maar dat zal met een weekje of wat wel weer komen...
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[TKA] Inkoopactie Ultrasim DEEL2 Meyotch Archief 105 31 January 2008 20:12
UltraSIM probleempje joostje18 Unlock [archief] 5 17 January 2008 17:06
UltraSIM + Mobistar v8x Mobistar 7 13 January 2008 13:16
UltraSIM contacts joostje18 Unlock [archief] 4 12 January 2008 17:27
UltraSIM iCulture Wiki - Begrippen 0 25 December 2007 00:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:00.