iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iBEC en iBSS achterhalen krijg foutmelding (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/43664-ibec-ibss-achterhalen-krijg-foutmelding.html)

Burnd 13-09-09 13:00

Paniek: iBEC en iBSS achterhalen zonder restore???
 
Ik heb een iPhone 3GS. Deze is gejailbreakt en geunlockt met redsn0w en ultrasn0w. Alles werkt en nergens problemen mee. Ik draai iPhone OS 3.0.

Maar ivm met het toekomstig jailbreaken wil ik de iBEC en iBSS achterhalen. Hiervoor heb ik de volgende uitleg gebruikt:
iClarified - iPhone - How to Capture Your iPhone 3GS iBEC and iBSS (Windows)

Echter bij het herstellen(stap 4) krijg ik nadat ik op herstel heb geklikt de volgende foutmelding:

"De iPhone iPhone kan niet worden herseld. This divice isn't eligible for the requisted build."

Dit komt natuurlijk omdat apple 3.0 en 3.01 niet meer signeert. Ik heb nu een groot probleem omdat ik mn iPhone dus niet meer kan herstellen. Bij de restore wil hij automatisch iPhone OS 3.1 installeren. Maar dat wil ik dus niet.

Wat te doen, ben bang dat ik hierdoor in de toekomst niet meer kan Jailbreaken. Ik wil daarom zo snel mogelijk de ECID, iBSS en iBEC achterhalen. Wie kan mij helpen???

Mindblower008 13-09-09 15:03

staat in de andere posts

je kan niet meer restoren naar 3.0 en 3.01
je zal 3.1 moeten installeren.

Burnd 13-09-09 15:18

Dat begrijp ik. Maar ik zit dus nu met een iphone die ik moet restoren, maar op dit moment lukt dat nog niet. Hierdoor kan ik mn iPhone op dit moment ook niet gebruiken.

Maar ik vraag me dus of of er een of andere tool of hack waardoor ik toch naar 3.0 kan restoren? En of het nog mogelijk is om die iBEC en iBSS bestanden te achterhalen.

Of is het beste wat ik nu kan doen wachten op dit;
But don’t worry…our PwnageTool program — when it’s updated for 3.1 — will let you update your main firmware without touching your baseband firmware, so you can still have the best of both worlds. But you must be diligent about saying “no” to your iTunes request this week to update your firmware.
Update: We’re currently working on PwnageTool for 3.1, and will be sure to let you know when it’s available!

Maar hoe kan ik nu alsnog de iBEC en iBSS en de ECID achterhalen? De methode die iCearified uitlegd werkt niet meer omdat er niet meer naar 3.0 te restoren valt. Is er dus een andere methode om de iBEC en iBSS en de ECID achterhalen? Op een of andere manier vanuit Cydia?

Timmeh_ 14-09-09 16:48

Citaat:

excuus admin: ik ben al een topic begonnen, maar inmiddels ben ik wat wijzer geworden en is deze titel passender. Het andere topic kan dus gesloten worden.
Deze discussie kan dus hier worden voortgezet.

// Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:37.