mobistar werkt niet bij mij op turbosim

mobistar werkt niet bij mij op turbosim discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) turbo sim werkt niet op mijn mobistar abonnenment... Werkt wel met een prepaid kaart die ik bij de humo heb gekregen... zeer raar... Ben ne ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-01-08, 10:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: leuven
Berichten: 17
Standaard mobistar werkt niet bij mij op turbosim

turbo sim werkt niet op mijn mobistar abonnenment...

Werkt wel met een prepaid kaart die ik bij de humo heb gekregen... zeer raar...

Ben ne nieuwe simkaart bij de mobistar gaan halen, en die doet al even weinig...
iemand ook zoiets voorgehad of tips?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-01-08, 14:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: leuven
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door piedp Bekijk bericht
turbo sim werkt niet op mijn mobistar abonnenment...

Werkt wel met een prepaid kaart die ik bij de humo heb gekregen... zeer raar...

Ben ne nieuwe simkaart bij de mobistar gaan halen, en die doet al even weinig...
iemand ook zoiets voorgehad of tips?
het werkt, probleem met turbo-info....

mag slotje op
  #3  
Oud 02-01-08, 21:57
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 386
Standaard

As you wish

//Slotje
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: limera1n werkt niet bij mij theultimatem Jailbreak 1 09-01-11 22:39
iBluetooth werkt bij mij niet.. xHarm Archief 7 13-10-09 20:12
Windows: iPhone en iPod op iTunes werkt bij mij niet aniger iTunes 15 03-06-09 11:39
WinRemoteLite; werkt dat ? bij mij niet.. djarend iPhone Apps 0 14-10-08 11:56
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 13:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:12.