iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Net uitgepakte 3gs met 3.1 en Win7 (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/45336-net-uitgepakte-3gs-3-1-win7.html)

arttext 08-10-09 16:24

Net uitgepakte 3gs met 3.1 en Win7
 
Ik heb net mijn nieuwe 3GS 32 T-Mob. uitgepakt.
Sinds mijn abbo pas ingaat per 11/12 leek het mij leuk om mijn iPhone te jb'n en unlocken zoadt ik hem gelijk kan gebruiken met mijn voda abbo dat nog tot die datum loopt. Ik was ook altijd in de weer met het flashen van nieuwe ROM's in mijn oude HTC Tytn II.


Maar ik heb heel goed rondgelezen hier en daar en het volgende geconcludeerd, dan wel gemerkt en heb de volgende vragen/stellingen:
  1. Itunes (9.x) werkt niet goed onder Win7, hopelijk zal dat snel veranderen. Alsjeblieft hier geen discussie MAC/WIN aan vast knopen :), indien echt nodig kan ik een MAC gaan emuleren.
  2. Ik kreeg de 3Gs aangeleverd met OS 3.1. Nou heb ik een link gevonden (hier) om 3.1 te downgraden naar 3.0 op de 3 GS, is daar ervaring mee?
  3. Daarna wordt het wat mistig in mijn hoofd. JB'n schijnt nog wel te lukken met een 3Gs maar over unlocken (software) bestaat geen complete duidelijkheid, voorzover ik hier kan lezen. Mocht ik toch de search functie niet ten volle heb benut, dan mijn verontschuldigingen daarvoor.
Zinnige antwoorden worden zeer op prijs gesteld.

iScorpio 08-10-09 16:27

Welkom op het forum maar even het volgende;

1) iTunes 9.x draait hier zeer goed onder Windows 7
2) 3GS uit de doos met 3.1 is (nog) niet te jailbreaken! (even inlezen)
3) Gewoon even de tijd nemen hier en alles proberen te lezen (en snappen).

4) Zie hieronder.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:12.