door de bomen het bos niet meer......

door de bomen het bos niet meer...... discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een 3g met 3.0 firmware , jailbreak en t-mobile lock en windows xp ik wil graag naar 3.1.2 firmware, maar ik zie echt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 October 2009, 09:42
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard door de bomen het bos niet meer......

ik heb een 3g met 3.0 firmware, jailbreak en t-mobile lock en windows xp
ik wil graag naar 3.1.2 firmware, maar ik zie echt door de bomen het bos niet meer
Ik zie drie mogelijkheden om het doen, maar welke moet ik kiezen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 October 2009, 09:44
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Als je ook belt met TM kun je naar 3.1.2 met iTunes en dan blackra1n of je pakt een custom 3.1.2 firmware

ligt even aan of je ook je baseband wilt houden, want die zal nu 04.26.08 zijn
als je dit toestel verkoopt kan iemand hem tenminste unlocken
__________________

  #3  
Oud 14 October 2009, 10:09
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

ik bel ook t-mobile, waarom zou ik mijn baseband willen houden dan?
  #4  
Oud 14 October 2009, 10:18
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jcpearl Bekijk bericht
ik bel ook t-mobile, waarom zou ik mijn baseband willen houden dan?
Als je niet tmobile zou bellen zou je moeten unlocken en dat kan niet met de nieuwste baseband, daarom.

Dus jij kan gewoon updaten via itunes en jailbreaken.
  #5  
Oud 14 October 2009, 10:30
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

ok duidelijk
als ik zo'n custom firmware neem voor de 3g, inclusief jailbreak, cydia.
kan ik dan de handleiding gebruiken die in de keuzehulp staat voor upgraden naar 3.0 firmware?
  #6  
Oud 14 October 2009, 10:34
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Het enige wat je moet doen is idd die custom firmware nemen, is itunes shift + herstel en dan die firmware kiezen.
  #7  
Oud 14 October 2009, 11:03
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jcpearl Bekijk bericht
ik bel ook t-mobile, waarom zou ik mijn baseband willen houden dan?
Voor het geval je misschien ooit je iPhone nog eens wil verkopen.

Jij hebt de oude baseband niet nodig, maar een toekomstige koper misschien wel.
__________________

  #8  
Oud 14 October 2009, 11:14
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 251
Standaard

als ik de Custom Firmware kies en shift+herstel doe, dan wordt alles automatisch geinstalleerd? hoef ik niets te klooien met DFU, of recovery?

sorry voor de vragen, maar ik wil niets fout doen
  #9  
Oud 14 October 2009, 11:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2009
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Voor het geval je misschien ooit je iPhone nog eens wil verkopen.

Jij hebt de oude baseband niet nodig, maar een toekomstige koper misschien wel.
Als je na een jaar gewoon niet vergeet bij t-mobile aan te kloppen om te unlocken is dit ook geen probleem, toch?
  #10  
Oud 14 October 2009, 12:56
Merlin's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 162
Standaard

zover ik weet zou de custome FW met PwnageTool een schoonere JB moeten zijn dan de blackra1n maar ik weet dit niet zeker.
  #11  
Oud 14 October 2009, 13:04
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jcpearl Bekijk bericht
als ik de Custom Firmware kies en shift+herstel doe, dan wordt alles automatisch geinstalleerd? hoef ik niets te klooien met DFU, of recovery?

sorry voor de vragen, maar ik wil niets fout doen
Normaal gezien moet je inderdaad gewoon shift-herstel doen. Het zou wel kunnen dat het niet meteen lukt waardoor je opnieuw in DFU moet proberen.
  #12  
Oud 14 October 2009, 15:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2008
Berichten: 62
Standaard

Ik heb nu een 3GS met 3.0 (ECID SHSH on file) Jailbroken en wil naar 3.1.2. Op welke manier gaat dit zonder alles weer opnieuw te moeten instellen? Ik heb App backup ook, maar heb geen zin om al het andere programma's en dergelijke weer opnieuw te installeren!

Bedankt voor jullie hulp!
  #13  
Oud 14 October 2009, 15:20
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TheIndo Bekijk bericht
... Op welke manier gaat dit zonder alles weer opnieuw te moeten instellen? ...
Na een nieuwe install kan je aan backup terug zetten. Maar sommige dingen zul je terug moeten instellen.
  #14  
Oud 27 October 2009, 20:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 January 2009
Berichten: 56
Standaard

Sorry, ik zie ook door de bomen het bos niet meer..

Ik heb nu een gejailbreakte iphone 3Gs met een ultrasn0w unlock. Het is een gelockte t-mobile iPhone waar ik met mijn vodafone simkaart in zit.

Ik zit nu op firmware 3.0 en mijn ECID SHSH? zijn on file bij Cydia.

Dit betekent dat ik volgens het artikel 'jailbreaken anno 3.x: hoe moet dat eigenlijk?' mijn iPhone moet updaten dmv de PwnageTool maar de PwnageTool is alles voor een mac beschikbaar toch? Ik draai namelijk gewoon op Vista..

Kan je nou door middel van het jailbreaken via Pwnage ook je unlock bewaren, dat is namelijk een must voor mij. Of is het aan te raden om voorlopig de iPhone niet te upgraden en lekker te wachten tot OS 4.0?

Alvast bedankt..
  #15  
Oud 28 October 2009, 13:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 2
Standaard

Sorry, ik wil dit topic niet hijacken, maar hier nog iemand die helemaal tureluurs wordt van die iphone. Om het toch maar centraal te houden post ik het ook maar ik dit topic in de hoop dat iemand stap-voor-stap in normale taal wil vertellen wat ik moet doen.

Feiten:
-gloednieuwe 3G gekocht in USA als zijnde no-contract (geen simlock??)
-firmwareversie onbekend, want het enige dat ik ooit heb gezien is het USB/itunes plaatje en emergency call. Verder kan ik helemaal niets.
-gebruikte computer: vrijwel nieuwe iMac met OS X 10.5 leopard met laatste iTunes versie

Hoe krijg ik de iphone nu aan de praat?
Ik heb al heel veel hier gelezen en ben er al een maand mee bezig, maar alle termen en versies maken het er niet eenvoudiger op.

Ik neem aan dat het toestel:
-geactiveerd moet worden
-unlocked ?? (denk het niet, maar wie ben ik...)
-jailbreak??

Wat is nou wat en welk prog gebruik je waarvoor en in welke volgorde?? Ik weet het echt niet meer. Ik zie alles langskomen: Quickpwn, rensn0w, Ultrasn0w, yellowsn0w.....FW2.0, 3.0, basebestand. bin... Het gaat me duizelen...

Wat heb ik al gedaan? Ik ging ervan uit dat ik redsn0w moest gebruiken dus dat heb ik gedaan.
Eerst middels iTunes de iphone hersteld naar FW3.0 (alt + herstellen klikken). Dat eindigd in een foutmelding 1015, maar ik begreep hier dat dat normaal is. Dan met redsn0w de instructies volgen. Er komt ook een pic van een harddisk en later een ananas op het scherm. Dit eindigd in 'Done!'.

Prima zou je zeggen, maar dan heb ik echt alleen het usb-/iTunes icoon op de iphone. Geen emergency call. Herstel ik m daarna weer naar de meest recente itunes versie (herstellen klikken zonder alt) dan heb ik na afloop weer het usb-/iTunes logo en de emergency slider. maar dat is ook alles.

Dus: wie kan mij vertellen wat ik fout doe en wat ik wel moet doen en in welke volgorde? Ik las ook dat er in OS X 10.5 een bug kon zitten. Heb het ook op mijn WinXP machine geprobeerd, maar dat is een enorm geklooi met DFU-drivers. Lukte dus niet.
Of moet ik iets met Quickpwn doen?

Please, any help is appreciated
  #16  
Oud 28 October 2009, 14:17
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Modbreak:
Mensen, leer aub zoeken op het forum en lees jezelf eerst even in alvorens je ergens aan begint. Als iedereen hier een apart topic gaat openen over hoe en wat dan is het hier binnen de kortste keren een heuse chaos.



//Slotje
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Door de bomen het bos niet meer... b1gm4c Archief 5 5 March 2010 22:52
Door het bos de bomen niet meer... ?? widescreen Archief 9 31 March 2008 15:05
door bomen het bos niet meer... mrsensei45 Archief 2 12 March 2008 09:02
Door de bomen het bos niet meer thomba123 Unlock [archief] 16 28 November 2007 16:38
Door de bomen het bos niet meer Masterprut Archief 2 6 November 2007 01:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:24.