iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   iPhone 3GS stuck in recovery mode na update firmware 3.1 (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/46008-iphone-3gs-stuck-recovery-mode-na-update-firmware-3-1-a.html)

snelkookpan 15-10-09 23:57

iPhone 3GS stuck in recovery mode na update firmware 3.1
 
Ik heb onlangs in Hong Kong een los IPhone 3GS toestel gekocht. In Nederland heb ik mijn simkaart er in geplaatst en alles werkte prima (eigelijk perfect, jezus wat een handig ding!).

Na 3 weken gebruik, heb ik ITunes geupdated naar versie 9, en tegelijkertijd de firmware geupdated naar versie 3.1 (niet erg slim nee :mad:). Vanaf dat moment zit mijn IPhone in recovery mode (Itunes logo, usb kabel, slide for emergency) en wordt er bij aansluiten met mn pc in itunes gemeld: "De SIM-kaart in deze iPhone wordt niet ondersteund.".

Waarschijnlijk heeft Apple kunnen controleren dat de sim-kaart niet met een abonnement van T-mobile is, en dat ik het daarom niet in NL mag gebruiken.

Hoe los ik dit op? Hij is nu namelijk waardeloos in recovery mode, ik kan er niks meer mee..

Moet ik iRecovery gebruiken? Kan dat voor een IPhone 3GS? Of redsn0w? Of blackra1n? Of Pwagnetool? Je begrijpt hopelijk dat ik als newbie door de bomen het bos niet meer zie.

Ik hoef dus geen jailbreak, of wat dan ook, als het maar werkt!

Ik hoop dat iemand me kan helpen! :D

Destiny 16-10-09 00:43

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Je kunt een custom firmware met activatie kunnen gebruiken. Kijk eens in het custom 3.1.2 topic. Als dat niet lukt dan zul je geduld moeten hebben totdat er een update van Redsn0w komt.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:19.