iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Archief (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/)
-   -   Toch wat vragen unlockte 3gs (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/46034-toch-vragen-unlockte-3gs.html)

dennisje182 16-10-09 13:59

Toch wat vragen unlockte 3gs
 
Hey hallo,

Ik krijg dit weekend een iphone 3gs uit engeland die unlocked is. Ik weet nog niet welke baseband dat ding heeft.
Door alle handleidingen van unlocken en jailbreaken ben ik een beetje het spoor bijster.

Als het goed is kan ik dus zo mijn vodafone kaartje erin stoppen....Stel dat dat niet het geval is, kan ik hem dan gewoon unlocken? Zoja, welk programma moet ik nou gebruiken? (MacOSX) Moet ik hem na de unlock jailbreaken? Of moet ik hem zowiezo jailbreaken?
Moet ik opletten bij updaten? Kan ik dat gewoon out of the box doen? of ben ik dan de unlock kwijt? Kan ik dat dan restoren of moet ik voor het updaten nog bepaalde bestanden eerst opslaan (las iets over ispw bestanden ofzo)?

Als ik het allemaal goed begreep lag dat allemaal aan welke firmware er nu opstaat toch? Dat weet ik dus ook nog niet zeker...maar misschien kunnen jullie me wat meer duidelijkheid geven, want ik zou het tof vinden als ik em dit weekend aan de praat krijg :)

Dennis

Destiny 16-10-09 14:06

Op deze vragen kunnen wij nu nog geen antwoord op geven, omdat we nog niet weten wat voor iPhone het is en wat voor baseband hij heeft.

//Slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:48.