Fout bij installeren LogoMe

Fout bij installeren LogoMe discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb een paar keer geprobeerd om LogoMe te installeren uit Cydia . Leek me een leuke app. Steeds krijg ik de melding dat het programma ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 October 2009, 21:30
» iPhone NL 16GB [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 20
Standaard Fout bij installeren LogoMe

Heb een paar keer geprobeerd om LogoMe te installeren uit Cydia. Leek me een leuke app. Steeds krijg ik de melding dat het programma half geďnstalleerd is en dat dat problemen zal geven. Dus het maar weer verwijderd.
Iemand die dit herkent en heeft kunnen oplossen ?
IPhone 2G unlocked, jailbroken, Fw 3.1.2
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 October 2009, 22:02
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Volgens mij werkt het niet eens voor 3.1 en 3.1.2 (misschien zelfs voor eerdere firmware-versies niet).
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 17 October 2009, 02:05
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

3.0 volgens mij ook nog niet...
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #4  
Oud 17 October 2009, 13:36
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Op de laatste pagina van deze discussie komt dit ook al ter sprake.
Bij deze dan ook het vriendelijke verzoek de zoekfunctie te gebruiken

Omdat deze vraag al meerdere keren is behandeld, sluiten wij deze discussie.

// Slotje
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: Nieuwe Itunes installeren vanwege software fout, help! danenan iTunes 3 19 January 2011 11:22
fout installeren 4.2.1 Mikkey4 iPad algemeen 9 23 November 2010 08:19
Verzoek om hulp bij installeren en wat op te letten bij 4.2.1 GM. Hionimi Archief 16 22 November 2010 20:25
Fout bij installeren APP uit itunes Dietch iPhone Apps 1 5 October 2009 22:35
Fout bij installeren Mobile Chat G.Fawkes Archief 1 25 March 2008 13:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:47.