Dataroaming

Dataroaming discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey Mensen, Ik had een vraagje over dataroaming.. is dataroaming gratis als je gewoon in nederland bent? ik heb overal gezocht en ben niks tegengekomen, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 October 2009, 18:16
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 18
Standaard Dataroaming

Hey Mensen,

Ik had een vraagje over dataroaming.. is dataroaming gratis als je gewoon in nederland bent?

ik heb overal gezocht en ben niks tegengekomen, alleen over het buitenland..
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 October 2009, 18:18
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Dataroaming heb je ook alleen maar op een 'vreemd' netwerk, dus in het buitenland.
__________________

  #3  
Oud 20 October 2009, 18:18
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ik denk niet dat je goed begrijpt wat dataroaming eigenlijk is ...
  #4  
Oud 20 October 2009, 18:23
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 18
Standaard

ok dan is dat raadsel ook opgelost haha.. ik dacht namelijk dat ie dan gewoon het netwerk nam met het meeste bereik ofzoiets.. internet is zo langzaam rete langzaam hier in huis.. als ik ergens binnen ben val ik heel vaak weg..

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Ik denk niet dat je goed begrijpt wat dataroaming eigenlijk is ...
Vertel
heb t denk ik verkeerd begrepen..

Laatst gewijzigd door iMario; 20 October 2009 om 18:28. Reden: Gebruik voortaan de Edit/MQuote-knop.
  #5  
Oud 20 October 2009, 18:25
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Susie Bekijk bericht
ok dan is dat raadsel ook opgelost haha.. ik dacht namelijk dat ie dan gewoon het netwerk nam met het meeste bereik ofzoiets.. internet is zo langzaam rete langzaam hier in huis.. als ik ergens binnen ben val ik heel vaak weg..
kan je geen Wi-Fi gebruiken thuis?
ja dat wegvallen heb ik ook vaak last van tijdens bellen.
maja het bereik van de peperdure iPhone is eenmaal niet zo goed.

Gr.....oeten
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #6  
Oud 20 October 2009, 18:25
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Wat is data-roaming - Uitgelegd

//Slotje
  #7  
Oud 20 October 2009, 18:26
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 18
Standaard

heb Wi-Fi met me Wi-Fi connector van de nintendo geprobeerd maar dat ging niet.. hij kon m niet vinden.. maar de verbinding van de buren wel...
  #8  
Oud 20 October 2009, 18:27
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Moet je het slotje wel toepassen Bomans
__________________

  #9  
Oud 20 October 2009, 18:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 18
Standaard

ok dus als ik dat uit laat staan in het buitenland dan zit ik goed?
  #10  
Oud 20 October 2009, 18:29
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Ging iets mis denk ik.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Dataroaming T-Mobile, buitenland MichaelJ Internet in buitenland (roaming) 3 8 September 2009 12:24
dataroaming uitschakelen loekvh Internet in buitenland (roaming) 2 26 July 2009 21:39
Ultrasn0w unlock en dataroaming fgd007 Archief 1 24 June 2009 20:52
3g en dataroaming uit, toch dataverkeer! ~boi iPhone algemeen 8 1 December 2008 09:56
Dataroaming vanderzande Internet in buitenland (roaming) 4 20 April 2008 11:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:32.